Vi ser fram emot årets Almedalsvecka!

Precis som tidigare år deltar vi på Almedalsveckan. Vi ser fram emot intressanta och givande samtal som driver utvecklingen av vården i Sverige framåt och deltar mer än gärna i panelsamtal eller andra mötesformer.

Med våra över 30 år i branschen som den största leverantören av journalsystem i Sverige har vi god erfarenhet av utveckling, implementation och framtida möjligheter när det kommer till digitalisering av vård och omsorg. 

Vi som deltar är:

Bild på Jenny Styren Cambios ledningsgrupp

Jenny Styren

Chief Marketing and Communications Officer

Johanna Hultcrantz, Chief Innovation Officer

Johanna har dryga 20 års erfarenhet av eHälsa där hon tidigt började följa resonemang kring behoven av att information är strukturerad och baserad på standarder. Inom vår enhet för affärsutveckling har hon varit delaktig i att utforska möjliga lösningar för att bidra till en mer samstämmighet av hur information ska hanteras, med syfte att underlätta både primär och sekundär användning av hälsodata. 

Tomas Block, Chief Medical Officer

Tomas har 25 års erfarenhet av att arbeta som läkare, främst som överläkare inom anestesi och intensivvård. Han har arbetat på ett antal positioner och projekt inom hälso- och sjukvårdssektorn och har tidigare arbetat på Cambio som Chief Medical Officer. Innan han anslöt sig till Cambio 2020 var han Chief Medical Information Officer för Capio Sverige.

Bild på Tomas Block

Rami Avidan, Chief Executive Officer

Rami har över 20 års erfarenhet inom området för IT och digitalisering, närmare bestämt från Internet of Things och IT-säkerhetsindustrin, där han har lett både entreprenörsägda och företagsägda verksamheter. Innan han kom till Cambio var Rami VD för Tele2 IoT och nyligen var han VD för Deutsche Telekom IoT GmbH, Deutsche Telekoms globala IoT-verksamhet.

Jan E. Larsson, Senior Advisor

Jan har stor erfarenhet av IT inom hälso- och sjukvårdssektorn och har haft ledande roller på flera bolag i branschen nationellt som internationellt under de senaste 20 åren. 

Vi vill driva utvecklingen mot en bättre vård och omsorg