Denna kakpolicy förklarar hur vår organisation använder kakor (eng. cookies). En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner för att förbättra användningen och upplevelsen av webbplatsen. Enligt svensk lag ska alla webbplatser informera sina besökare om vilka kakor som används samt deras syfte.

Anpassa kakor

1. Vad är kakor?

Kakor är textfiler som placeras på din dator, mobiltelefon eller annan enhet. En kaka kan inte direkt identifiera dig personligen utan endast den webbläsare som finns installerad på din enhet som du använder när du via internet besöker våra webbplatser.

2. Hur använder vi kakor?

Våra kategorier av kakor används för olika ändamål som vi har definierat i vår personuppgiftspolicy. I denna hittar du mer information om ändamålen, vilken rättslig grund som gäller för vår efterföljande personuppgiftsbehandling samt vilka rättigheter du har.

3. Vilka typer av kakor använder vi?

Vi använder oss av fyra olika kategorier av kakor som har grupperats utifrån samtyckeskrav och ändamål. Nödvändiga kakor är alltid aktiva. De andra kategorierna av kakor väljer du att acceptera eller att avböja i vår samtyckeshanterare. Nedan finns en beskrivning av hur respektive kategori används för de olika ändamålen.

Nödvändiga kakor – Används för att webbplatsen ska fungera rent tekniskt och ha en bra prestanda.

De ser till att informationen du efterfrågar laddas snabbt och är säker att använda. Nödvändiga kakor krävs för att funktioner som du uttryckligen begär ska fungera som förväntat.

Dessa kakor sparar ingen personlig information, de kräver inget samtycke från dig och de kommer därför alltid att vara aktiva.

Funktionella kakor — Används så att vi känner igen dig på vår webbplats och kommer ihåg dina tidigare val. Dessa kan omfatta vilket språk du föredrar, var i världen du befinner dig  eller låta dig lyssna på ljud eller titta på en video. En blandning av kakor från vår egen webbplats och från leverantörer används.

Kakor för statistik och analys – Vi använder dessa kakor för att samla in information om användningen av webbplatsen, till exempel besökta sidor, trafikkällor, innehållshantering och andra webbplatsmätningar. Utifrån denna information har vi möjlighet att optimera de funktioner som erbjuds på vår webbplats.

Kakor för marknadsföring och kommunikation — Kakor som används för marknadsföring gör det möjligt för oss att kommunicera med dig på ett så relevant sätt som möjligt. De används för att skapa en profil utifrån din användning av vår webbplats. Läs mer i vår externa personuppgiftspolicy[länk].

Så här hanterar du kakor

Du kan ställa in din webbläsare att inte acceptera kakor. Som ett resultat av en sådan inställning kan ett fåtal av våra webbplatsfunktioner sluta fungera optimalt.

Hur du tar bort kakor beror på vilken webbläsare du använder. Observera att om du använder flera webbläsare måste ändringar göras för respektive webbläsare.

Anpassa kakor

Policyer för andra webbplatser

Webbplatsen innehåller länkar till andra webbplatser. Vår kakpolicy gäller endast våra egna webbplatser. Om du klickar på en länk till en annan webbplats, måste du läsa deras kakpolicy för att kunna göra de inställningar som passar dig.

Ändringar i vår kakpolicy

Cambio håller sin kakpolicy under regelbunden översyn och placerar eventuella uppdateringar på denna webbsida. Denna kakpolicy uppdaterades senast den 2020-03-25.

Mer information

Information om behandling av personuppgifter

För mer information om i vilka fall vi kan komma att behandla dina personuppgifter som samlats in när du exempelvis anmäler dig till ett evenemang eller nyhetsbrev, se vår personuppgiftspolicy.

Kontakt

Du kan när som helst kontakta oss genom att skriva ett e-postmeddelande till dpo@cambio.se eller genom att ringa oss på telefonnummer +46 8 691 49 00, fråga efter Dataskyddsombudet, om du vill veta mer om hur vi behandlar dina kakor och personuppgifter.