Cambio i Almedalen

Vi är på plats i Almedalen och ser fram emot intressanta och givande samtal som driver utvecklingen av vård och omsorg i Sverige framåt!

Vårt fokus under veckan är att samtala kring hur vi tillsammans inom ehälsans ekosystem kan skapa möjligheter för ett bättre nyttjande av hälsodata.

Som den största leverantören av journalsystem i Sverige vill vi gärna delta i debatten och tillsammans med andra aktörer driva digitaliseringen av vård och omsorg framåt.

Vi deltar gärna i samtal i olika former – tveka inte att kontakta oss!

Våra experter på plats i Almedalen:

Chief Innovation Officer

Johanna Hultcrantz

Johanna har över 20 års erfarenhet av ehälsa där hon tidigt började följa resonemang kring behoven av att information är strukturerad och baserad på standarder. Johanna pratar gärna om vikten av öppna och flexibla system som möjliggör ett optimalt nyttjande av hälsodata, genom hela vård och omsorgskedjan.

Chief Medical Officer

Tomas Block

Tomas har 25 års erfarenhet av att arbeta som läkare, främst som överläkare inom anestesi och intensivvård. Han har arbetat på ett antal positioner och projekt inom hälso- och sjukvårdssektorn. Tomas pratar gärna om hur vi kan skapa bättre förutsättningar för professionen såväl som för patienter samt hur vi ökar tillgänglighet och kvalitet i vården genom digitalisering.

Chief Commercial Officer

Cecilia Täkte

Cecilia har över 20 års erfarenhet av konsultarbete inom IT- och mjukvaruindustrin, varav 10 år specifikt inriktade inom hälso- och sjukvård samt life science. Hon pratar gärna om hur vi tillsammans skapar förutsättningar och möjligheter för ett ekosystem där alla aktörer inom vården kan bidra till att stärka upp och utveckla med verksamhetsstöd och verktyg för ett friskare samhälle.

Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.