Om Cambio

Cambio är en av Nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Cambios e-hälsolösningar knyter samman vårdkedjan och stöttar vårdpersonal i deras dagliga arbete. Tillsammans erbjuder vi invånare och patienter en säkrare och mer lättillgänglig vård och omsorg.

Vi är i dag runt 900 anställda i flera länder. Cambio levererar e-hälsolösningar för hälso- och sjukvården och verksamhetssystem för kommuner i Sverige, Danmark, Island och Storbritannien.

En av Sveriges bästa arbetsplatser!

Varje år utvärderar undersöknings- och konsultföretaget Great Place To Work mer än 10000 organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare. Vi på Cambio har varit certifierade av Great Place To Work sedan 2017 och i år placerade vi oss på topp 15-listan och fick utmärkelsen ”Sverige Bästa Arbetsplats 2020″.
Läs mer »

Våra kunder

17 av 21 svenska regioner använder eller är på väg att införa vårdinformationsstödet, Cambio COSMIC och drygt 120 kommuner nyttjar våra tjänster, däribland ett 40-tal kommuner som använder verksamhetssystemet Cambio Viva. Det gör att vi har en unik position på den svenska marknaden där vi kan koppla samman hela vårdkedjan och bidra till ett hälsosammare samhälle.

Cambio växer på den europeiska marknaden och har ett stort antal användare i Danmark, Storbritannien, Färöarna, Grönland, på Island samt i Nya Zeeland.

Historia

Cambio grundades 1993 av två Linköpings-studenter som fick i uppdrag att skapa ett digitalt journalsystem till en privat läkarklinik. Succén var snart ett faktum. Fler kliniker hörde av sig och inom kort fanns tio anställda på det nybildade företaget.


1998 fick Cambio sin första sjukhuskund, Ersta Sjukhus. Den första landstingskunden var Huddinge Sjukhus som anslöt sig i samband med millenieskiftet. Åren därefter utsågs Cambio till ”Årets Gasell” fyra år i rad.

Efter hand som bolaget växt har erbjudandet breddats. Cambio stöttar nu både kommunala och regionala verksamheter såväl som privata vårdgivare med verksamhetsstöd, journalsystem och system med specifika specialistfunktioner som exempelvis kliniska beslutsstöd, system för intensivvård och vaccinationssystem.

Certifikat

Cambio Group har ett ledningssystem som inkluderar kvalitet, miljö, informationssäkerhet och hantering av tjänster och vi är certifierade enligt:

Kontor

Våra svenska kontor finns i Linköping, Motala och Stockholm. Vi har även kontor i Köpenhamn och Århus samt i Reading utanför London. I Colombo på Sri Lanka har vi ett bolag för vår löpande produktutveckling. Hitta kontaktuppgifter till samtliga kontor här.

Vi stödjer Läkare Utan Gränser

Som Vänföretag till Läkare Utan Gränser bidrar vi till livräddande vård – oavsett vem, var och varför.

Vill du jobba på Cambio?

Se lediga tjänster

En av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi på Cambio har varit certifierade av Great Place To Work sedan 2017 och i år placerade vi oss på topp 15-listan och fick utmärkelsen ”Sverige Bästa Arbetsplats 2020″.