Vi uppmuntrar nya idéer

Cambios mål är att skapa ett digitalt ekosystem för innovationer inom vården. Därför har vi etablerat Cambio innovation, där vi erbjuder dig som innovatör stöd och resurser för att smidigt och tryggt kunna utveckla en ny idé till en säker och stabil produkt.

Vi öppnar vår plattform för integrationer

Vi på Cambio tror på innovativ vårdsamverkan. Flera av våra vårdinformationssystem har en öppen plattform, vilket är en viktig förutsättning för innovation och integration. Den öppna arkitekturen gör det möjligt att samarbeta, utbyta klinisk kunskap och tillsammans skapa nya spännande lösningar.

Vi välkomnar alla typer av innovationer

Innovation handlar inte bara att utveckla nya applikationer. Det kan lika gärna innebära att på ett uppfinningsrikt sätt använda befintliga funktioner i COSMIC, exempelvis genom ny konfiguration.

Läs mer om olika sätt att innovera inom Cambio innovation nedan!

iPad och stetoskop

Vill du ansluta en app eller ett system till COSMIC?

Cambio erbjuder öppna API:er via Cambio Open Service (COS). Du kan direkt ansöka om API-nycklar och börja testa i vår sandbox!

Medical staff pointing at a tablet

Har du förslag på ett kliniskt beslutsstöd?

Cambio CDS Platform är en molnbaserad tjänst för utveckling och driftsättning av kliniska beslutsstöd. Plattformen består av utvecklingsverktyg, regelmotor, kunskapsdatabas och tjänster för driftsättning och monitorering av beslutstödsapplikationer (Cambio CDS Apps).

Sköterska sitter vid kassan på en mottagning

Har du en idé du vill förverkliga?

Cambio Viva är ett öppet system med en API-plattform som främjar utveckling och innovation av välfärdsteknik och eHälsa. Vi ser Cambio Viva som ett nav i ett ekosystem för välfärdsteknik där flera aktörer samverkar för att skapa innovation. Vi välkomnar kunder och partners som vill utveckla och testa sina idéer mot Cambios öppna plattform. Viva Open Services är en API-plattform som kontinuerligt byggs ut med nya funktioner.

Hands working with computer and phone

Har du en annan idé om innovation?

Vi vill inte låsa oss vid att en innovation måste se ut på ett visst sätt. Har du en innovativ idé som du tror kan hjälpa invånare, patienter och medarbetare i vården?

Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.