Ludvig Kolmodin ny Chief Technology Officer på Cambio

Cambio utser Ludvig Kolmodin som ny Chief Technology Officer (CTO). Som en erfaren ledare med bred kompetens inom mjukvaruutveckling kommer Ludvig bidra till Cambios fortsatta arbete med att erbjuda morgondagens vård idag.

Ludvig har lång strategisk erfarenhet från liknande positioner i flera olika branscher. Senast kommer han från rollen som CTO på Trustly.

I sin nya roll kommer Ludvig ingå i Cambios ledningsgrupp för att säkerställa ett strategiskt fokus kring Cambios utveckling av teknologi som fokuserar på öppna digitala lösningar utformade för att täcka kundernas behov idag och imorgon.

”Jag är övertygad om att Ludvig med sina ledaregenskaper samt breda erfarenhet från tech-branschen kommer att spela en avgörande roll för Cambio när vi utvecklar och moderniserar produkter och tjänster som möjliggör för våra kunder att fortsätta leverera bästa möjliga vård för patienter, brukare och invånare, säger Rami Avidan, CEO på Cambio”

”Cambio har en stark produktportfölj och ett mycket erfaret team som jag ser fram emot att bli en del av. Jag ser också fram emot att lära känna organisationen och lära mig mer om befintlig teknologi. Med mina erfarenheter av att driva och leda mjukvaruutveckling hoppas jag kunna bidra till att skapa än mer värde för våra kunder framåt, säger Ludvig Kolmodin, nybliven CTO på Cambio”