Cambio stärker upp och rekryterar Chief Customer Delivery Officer

Med start 20 maj blir Nicklas Hjalmarsson ny Chief Customer Delivery Officer hos Cambio. Nicklas är med sin långa erfarenhet och djupa expertis inom tjänsteleverans ett värdefullt tillskott till Cambios verksamhet och förväntas spela en nyckelroll i att driva ”delivery excellence” och stärka Cambio som tjänsteleverantör.

Nicklas kommer närmast från en roll som Head of Digital Employment på Arbetsförmedlingen där han har ansvarat för digitalisering av myndighetens verksamhetskritiska processer. Före det var Nicklas chef för en omfattande avdelning på Saab, med ansvar för bolagets strategiska IT projekt, exempelvis implementering av säkra IT-miljöer.

Nicklas är en erfaren och inspirerande ledare med en passion för att digitalisera och effektivisera offentlig sektor. Vi är mycket glada över att välkomna Nicklas till vårt team och är övertygade om att Nicklas kommer att spela en avgörande roll i att ta vår leveransverksamhet till nya höjder”, säger Rami Avidan, vd på Cambio.

”Jag ser fram emot att leda Cambios väg mot att bli en förstklassig tjänstepartner. Det skall bli inspirerande att tillsammans med teamet på Cambio och kunderna säkerställa leverans av användarnytta och kundvärde”, säger Nicklas Hjalmarsson.

Tomas Block, Chief Medical Offcer på Cambio och acting Chief Customer Delivery Officer sedan hösten 2023, kommer under hela 2024 fortsätta stötta leveransorganisationen för att säkerställa kontinuitet i kunddialoger och en smidig övergång.