Tillgång till hälsodata möjliggör innovation och regelefterlevnad

Hej Otto Medin, Senior Sales Engineer på InterSystems!

Vi arbetar tillsammans för att möjliggöra och utveckla ekosystemet, men vad innebär det egentligen? 

InterSystems erbjuder en plattform för effektiv integration av såväl gamla som nya system. Tillsammans möjliggör vi ett öppet ekosystem, där små och stora aktörer kan utveckla nya applikationer, baserat på säker tillgång till hälsodata.

Vilken typ av värde skapar vi tillsammans, idag och på sikt?

Det kanske största värdet ligger i att ekosystemet harmoniserar data från olika källor och tillgängliggör dem med full PDL-efterlevnad. Genom att hantera detta tunga lyft på ett ställe, sparar ekosystemets aktörer enorma resurser, som i stället kan läggas på att förenkla vårdpersonalens arbete och förbättra patientens livskvalitet.

Vad tror du vi kommer att se mer av framöver kopplat till interoperabilitet och det ökade användandet av hälsodata sammanställt från olika aktörer?

Jag hoppas (och tror) på en demokratisering av möjligheten att bidra till vårdens utveckling. Med enkel och säker tillgång till data, kan vi få en veritabel guldrusch av entreprenörer – inte minst läkare och sjuksköterskor – som förverkligar sina idéer utan att behöva ta några större finansiella risker.

Om InterSystems

InterSystems levererar innovativa lösningar som driver digital transformation och förbättrar vårdleveranser. Deras expertis och pålitliga mjukvaruplattformar gör dem till en nyckelspelar när det kommer till att forma framtidens hälso- och sjukvård.