Cambio meddelar idag att styrelsen har utsett Rami Avidan till Verkställande Direktör från och med den 4 oktober 2021.

Rami Avidan har 20 års erfarenhet av digitalisering, specifikt från Internet of Things (IoT) och IT-säkerhetsbranschen. Rami har en bakgrund som såväl entreprenör som ledare inom stora företag och var senast VD för Deutsche Telekoms IoT-verksamhet och dessförinnan var han VD för Tele2 IoT.

– Vi är glada över att välkomna Rami till Cambio. Rami har omfattande erfarenhet inom tech-industrin och har framgångsrikt drivit tillväxt och innovation i stora, komplexa produktorganisationer. Hans ledaregenskaper och fokus på att få kunderna att lyckas kommer att bidra till och ytterligare stärka Cambio i vår tillväxtresa, säger Tomas Mora-Morrison, medgrundare och styrelseledamot för Cambio.

– Jag uppskattar förtroendet från styrelsen, och jag är oerhört glad att börja på Cambio, ett företag som arbetar för att förbättra vård och omsorg och som är väl positionerade för att kunna bidra med än mer värde för vården och samhället i stort. Vårt fokus framöver kommer att ligga på att leverera i enlighet med våra åtaganden och att fortsätta vår tillväxtresa genom att hitta nya sätt att erbjuda våra kunder och användare än mer värde, säger Rami Avidan.

För mer information, vänligen kontakta

Jenny Styren 
Chief Marketing & Communication Officer 
+46 7 0 79 34 83 
jenny.styren@cambio.se

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer samt verksamhetssystem för kommuner. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och omsorg. Cambio är en marknadsledande leverantör i Norden med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg med målet att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner och kommuner.