Cecilia Täkte ny Chief Commercial Officer på Cambio

Cecilia Täkte ansluter till Cambios ledningsgrupp som Chief Commercial Officer. Hon kommer senast från en position som Head of Digital Health på EY och kommersiellt ansvarig för EYs Health Wellness Lifescience-erbjudande. Cecilia har en lång erfarenhet av att leverera kundvärde och driva affärsutveckling inom hälso- och sjukvårdsbranschen.

”Cambio är i en väldigt spännande fas med bland annat införandet av COSMIC i Sussa-regionerna men också utveckling av nya tjänster som kan skapa stor nytta för alla aktörer inom hälso- och sjukvård. Jag är övertygad om att Cecilia, med sin kunskap om digitalisering av hälso- och sjukvård, kommer att bli en viktig tillgång till vårt team och en uppskattad partner för våra kunder.”, säger Rami Avidan, VD på Cambio.

I rollen som Chief Commercial Officer kommer Cecilia att ha övergripande kommersiellt ansvar för Cambios befintliga och nya kunder, marknader och partnerskap. 

”Vi står inför ett paradigmskifte i hälso- och sjukvården. Digitaliseringen och potentialen i användningen av hälsodata kan innebära stora vinster för regioner, hälso- och sjukvårdspersonal och inte minst för oss individer. Cambio är en nyckelaktör för att bygga framtidens digitala vårdekosystem och det är med stor entusiasm jag tar mig an det här uppdraget och blir en del av det här fantastiska teamet.”, säger Cecilia Täkte, Chief Commercial Officer på Cambio.