Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-10-23

Cambio presenterade utmaningen App Challenge på CHaSE 2019

Den 3e och 4e oktober deltog Cambio CDS på CHaSE, Stockholms främsta arbetsmarknadsmässa inom livsvetenskap och hälsa, på Karolinska Institutet.

Vi pratade bland annat om vad kliniska beslutsstöd är, hur de olika applikationerna kan bidra till förbättrad vård och demonstrerade ett av våra beslutsstöd. Vi upplevde ett stort intresse och nyfikenhet bland besökarna och lämnade mässan med många nya kontakter, ansökningar till jobb och examensarbeten och nya registreringar till Cambio CDS App Challenge.

Cambio CDS App Challenge är en utmaning som är öppen för alla med intresse för kliniska beslutsstöd att bygga sin egen beslutsstödsapp. Apparna byggs med Cambios verktyg, baserade på internationella, öppna standarder, och kan byggas utan tidigare programmeringsvana. Utmaningen är öppen till och med den 29e november och all information, inklusive exempel med vägledningar, finns på https://cds-apps.com/cds-app-challenge/.

 

Cambio CDS Workshops i Europa

Cambio CDS har i samband med CDS App Challenge 2019 besökt europeiska universitet för att sprida intresse och kunskap om kliniska beslutsstöd. Läs mer om workshopen på University of Heidelberg här. Under oktober har vi också besökt University of Edinburgh och kommer även att hålla en workshop för studenter från Karolinska Institutet.

 

Läs mer om Cambio CDS »

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map