Den 22-25 maj är du varmt välkommen att träffa oss på Vitalis, en av Nordens ledande mässor och konferens kring eHälsa och framtidens vård och omsorg.

Besök vår monter B04:25 där vi kommer att demonstrera flertalet av våra produkter samt prata mer om vad vi menar med begreppet Hållbar Informationsförsörjning och hur alla i ekosystemet runt patienten kan jobba med samma information.

Några highlights ur programmet:

Från dagens journalsystem till morgondagens ekosystem

Tis 23/5 kl 14:30-15:00 i A5

Kom och lyssna på vår keynote ”Från dagens journalsystem till morgondagens ekosystem” där vi tillsammans med Niklas Lindberg, COO för Sussa, Mikael Borén, digitaliserings och IT-direktör i region Värmland, Niklas Eklöf, Enhetschef för E-hälsa på Socialstyrelsen, Annemieke Ålenius, Avdelningschef på E-hälsomyndigheten och Reidar Källström, CMIO på region Östergötland kommer att föra en paneldiskussion.

Hur möjliggör vi framtidens ekosystem?

Ons 24/5 kl 13:40-13:55 Open Stage

Du får heller inte missa vår presentation på Open Stage på onsdagen 24/5 kl 13:40, där Martin Grundberg, Senior Product Manager beskriver hur vi möjliggör framtidens ekosystem.

Vill du redan nu boka möte för att titta närmare på någon av våra lösningar?

Nedan ser du vilka produkter vi demonstrerar i vår monter:

Cambio Cosmic (generell visning med fokus på Cosmic Insight, Cosmic Birth och Cosmic Nova)

Cambio Platform

Cambio FRISQ

Cambio CIS

Min Hälsa

Mitt Vaccin

Egenmonitorering


logotype Vitalis

Vitalis är Nordens ledande konferens och mässa kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts representanter ifrån kommun, regioner, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration. Nästa Vitalis går av stapeln den 22-25 maj 2023 på Svenska Mässan.
Klicka här för att läsa mer