Logotype
Logotype
Logotype

Caspar-rund3 CASPAR RAARUP
Systemutvecklare

På gymnasiet läste jag naturvetenskap med inriktning matematik/data. Sedan flyttade jag till Linköping 2004 då jag började plugga datavetenskap (C-programmet) på LiTH. När jag började på Cambio hade jag redan 7-års erfarenhet från två tidigare jobb (Xcerion och Arris) där jag haft någorlunda liknande arbetsuppgifter som de jag har nu.

Jag har ett stort spelintresse och ser mig själv som en gamer. Jag spelar därför mycket tv-spel men gillar även traditionella brädspel. Jag gillar att programmera även utanför jobbet då jag tycker det är väldigt kul att programmera spel. Det är extra kul när man programmerar till olika enheter som t.ex. mobiltelefoner och tablets då jag även har ett stort teknik- och prylintresse i allmänhet. När jag ska vara mer fysiskt aktiv så är det innebandy och discgolf som gäller.

Jag jobbar som utvecklare på Cambio och hjälper till att realisera våra nya produkter. Om jag skulle beskriva en vanlig arbetsdag så handlar det oftast om att implementera visionen som våra designers har för våra nya produkter. Det är väldigt kul och givande att få vara med att forma en produkt. Just nu sitter jag mest med språk som Javascript, Java och HTML.

Mitt programmeringsintresse började tidigt. Jag har alltid gillat den kreativa aspekten i att man kan skapa precis vad man vill. När man var liten så älskade jag Lego men när man blev för gammal för det så tog programmering av spel och hemsidor över.

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map