Logotype
Logotype
Logotype

Asa-rund3 ÅSA BENGTLARS
Verksamhetskonsult

Jag har tidigare arbetat som legitimerad sjuksköterska på en akutvårdsavdelning. Tidigt i mitt jobb växte ett intresse för att förstå andra områden inom vården och jag började studera medicinsk teknik vid KTH. Detta gjorde jag samtidigt som jag arbetade som sjuksköterska och min kunskap inom medicinteknikområdet växte och detta i samklang med min praktiska och kliniska erfarenhet av vården.

Jag har ett stort intresse för människor och hälsa och på fritiden umgås jag gärna med mina vänner, familjen och tränar. Mitt största intresse just nu är skidåkning både utför och längd.

Jag arbetar som verksamhetskonsult, ett arbete som innebär att arbeta nära våra kunder ute i vården. Just nu arbetar jag framförallt i en utav COSMICs alla moduler – nämligen läkemedelsmodulen. Arbetet som verksamhetskonsult är mycket varierande. En vanlig dag på jobbet kan innebära att jag testar vår produkt, utbildar, leder workshops, konfigurerar produkten så att kunden kan tillgodose den största nyttan av produkten.

Att börja arbeta på företaget Cambio Healthcare kändes som ett självklart val, eftersom jag arbetat som slutanvändare i en av företagets produkter, COSMIC. Jag får ständigt möta nya människor och har fantastiska kollegor. För att ha kul på jobbet är en självklarhet för mig.

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map