Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-11-06

Webinar – Arbeta mobilt med COSMIC Nova

Administrativt arbete är en av de största tidstjuvarna i vården. Ofta behöver information dubbeldokumenteras, vilket stjäl tid från patientmötet samtidigt som det påverkar både patientsäkerhet och arbetsmiljö. Genom att arbeta med journalsystemet på mobila enheter som surfplattor frigörs tid som istället kan läggas på patienterna.

Cambios mobila journalsystem COSMIC Nova har utvecklats i nära samarbete med svensk sjukvård och används idag på en rad vårdenheter och sjukhus. Det ger vårdpersonalen tillgång till den information de behöver i sitt patientnära arbete, utan att de behöver vara låsta till en laptop eller stationär dator. En funktion som många uppskattar i journalsystemet är de två sammanlänkade användarvyerna, en för läkarna och en för vårdlaget. Det innebär att alla kan arbeta tillsammans med insyn i varandras arbete, vilket effektiviserar arbetet på enheten.

Vill du veta mer om det mobila journalsystemet COSMIC Nova?

Anmäl dig till Cambios kostnadsfria webbinar där får du veta mer om:

  • Bakgrunden till hur det mobila COSMIC växte fram
  • Nyttoeffekter för de som använder det mobila COSMIC idag
  • Genomgång av hur det mobila COSMIC fungerar för sjuksköterskor respektive läkare
  • Hur kommer det mobila COSMIC utvecklas framåt?

Tid: Fredagen den 15:e November, kl. 13.00
Längd: Ca 1 timme, inkl frågor

Gå till anmälan!

 


Se hur Region Värmland arbetar med Cambio COSMIC Nova:

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map