Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-03-04 | Placering: Linköping

Teknisk Mjukvaruspecialist

Om Cambio Healthcare Systems
År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
Vi söker dig som vill vara med och ta fram vår nästa generations produkt som är skräddarsydd för olika målgrupper och processer inom hälso- och sjukvård. Hos oss kommer du att känna att du är en del av något större och din insats kommer att bidra till direkt nytta och värde för både vårdpersonal och dig som patient. Våra produkter erbjuder flexibla lösningar med höga krav på tillgänglighet, prestanda och patientsäkerhet. Nu söker vi fler Tekniska Mjukvaruspecialister till våra team, någon med genuint intresse för mjukvara och felsökning och vi hoppas det är du!
Service Delivery teamet är en viktig del inom Cambio, du kommer ha en central roll som kräver snabb återkoppling och god kontakt med våra kunder. I rollen som Teknisk Mjukvaruspecialist är du med och tar dagens centrala IT-stöd inom vården till den nästa nivån genom att stötta kunderna i denna supportroll. Dina främsta arbetsuppgifter består av inkommande supportärenden, teknisk analys och felsökning där du är företagets ansikte utåt och har kontinuerlig kontakt med våra kunder. Vi arbetar med såväl egenutvecklade som externa verktyg.

Våra förväntningar
Du har relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom liknande tekniska roller med inriktning inom mjukvara, ingen support av hårdvara utförs i rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av databaser och kunna läsa kod, gärna Java och SQL, samt mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Vi söker dig med kundfokus och driv, som gillar att ge professionell service anpassad efter kunders specifika behov. Du bör som person vara lugn och kunna arbete metodiskt i en miljö med flera ärenden och processer parallellt. Vi ser gärna att du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker.

Vi erbjuder
Du kommer ingå i en grupp med härliga kollegor med olika bakgrunder inom allt från sjuksköterskor till tekniker där du kommer utmanas av en ständig ström av intellektuellt utmanande arbetsuppgifter. För rätt person finns det möjligheter att kombinera arbetet med projekt eller processarbete som gagnar de övriga inom avdelningen. Arbetet sker i stor utsträckning enligt principerna inom ITIL.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.

Vårt kontor i Linköping ligger i Mjärdevi Science Park.

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ansök senast: 2019-06-02

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Johan Hallin.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map