Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-05-02 | Placering: Linköping

Teknikkonsult till Application Management

Om Cambio Healthcare Systems
År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
Vi söker dig som vill vara med och ta fram vår nästa generations produkt som är skräddarsydd för olika målgrupper och processer inom hälso- och sjukvård. Hos oss kommer du att känna att du är en del av något större och din insats kommer att bidra till direkt nytta och värde för både vårdpersonal och dig som patient. Våra produkter erbjuder flexibla lösningar med höga krav på tillgänglighet, prestanda och patientsäkerhet. Nu söker vi fler Application Managers till vårt team och vi hoppas det är du!

Application Management är Cambios avdelning av teknikkonsulter som är högt efterfrågade, både av kund och av Cambios egna service- och utvecklingsavdelningar. Som Application Manager kommer du att arbeta med tekniska lösningar som används i stora installationer med tusentals samtidiga användare där skalbarhet och prestanda är A och O. Du kommer tillhöra en grupp av skickliga Application Managers som fungerar som länken mellan våra kunder och vår utvecklingsavdelning. Du kommer delta i projekt och aktiviteter både internt och hos kund för att ta våra senaste tekniska lösningar ut i drift samt hjälpa kunder med tekniska frågor gällande Cambio COSMIC. Arbetet sker både från kontoret och på plats hos kund när så behövs. De vanligaste arbetsuppgifterna inkluderar bland annat teknisk felsökning (tredje linjen) i SQL-databas och JBoss, SQL-optimering och skriptning samt övervakning och tuning av alla delar av applikationen. Vi arbetar också tillsammans med våra utvecklingsteam för att kontinuerligt förbättra stabiliteten och prestandan hos applikationen.

Våra förväntningar
Vi söker dig som har relevant utbildning eller några års arbetslivserfarenhet inom samma område. Meriterande med kunskaper inom SQL och databaser, samt om du jobbat med komplexa system med anpassningar och integrationer. Du bör ha stort intresse för problemlösning och för teknik samt tycka om att jobba kundnära, vara flexibel och prioritera rätt när det blir stressigt. Men viktigast av allt är att du är en problemlösare och känner dig trygg i att ta för dig. Vi ser även att du kan uttrycka dig väl i svenska såväl som engelska, både tal och i skrift.

Vi erbjuder
En arbetsplats som präglas av prestigelöshet, samarbete, kunskapsdelning och en vilja att ständigt förbättra. Du kommer få möjligheten att skapa, påverka och förbättra arbetssätt utvecklas och bygga upp kundrelationer samtidigt som du får jobba med den senaste tekniken. Du kommer vara del av ett roligt team som inte är blyga med att nörda ner sig i tech och dra iväg på aktiviteter efter jobbet såsom padel, pingis eller AW.

Arbetstiderna är flexibla, frihet under ansvar så att säga, men vi ser gärna att du är på kontoret majoriteten av tiden.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.

Vårt kontor i Linköping ligger i Mjärdevi Science Park.

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ansök senast: 2019-06-02

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Anders Johansson.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map