Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2017-02-13

Supertalanger med vilja att utveckla framtidens e-hälsovård sökes

Sverige har som mål att bli bäst i världen på e-hälsa inom tio år. Den utmaningen har vi på Cambio Healthcare Systems redan antagit. Vill du vara med?

Genom vårt Young Professionals-program, blir din framtid långt ifrån ett vanligt jobb. Du kommer att arbeta i gränslandet mellan verklig samhällsnytta och ny spetsteknik. Du måste gilla utmaningar, problemlösning och samarbete

Vi som söker dig är Cambio Healthcare Systems AB. En av nordens ledande leverantörer av IT-stöd för vård och omsorg med närmare 500 anställda i flera länder. Vi levererar helhetslösningar till ett stort antal landsting, regioner och kommuner i Sverige, men även för den danska och brittiska hälso- och sjukvården.

Det här är du
Du är utbildad systemvetare, ingenjör, medicinsk informatiker, kognitionsvetare eller motsvarande. Din framtida yrkesroll kan bli allt från analytiker eller konsult till utvecklare eller informationsarkitekt.

Du bör ha:
• Högskoleutbildning. Gärna inom medicinsk informatik, industriell ekonomi, kognitionsvetenskap, systemvetenskap, civilingenjör inom datorteknik eller motsvarande.
• Max två års yrkeserfarenhet inom verksamhetsområdet.
• Utmärkt förmåga att kommunicera i tal och skrift på såväl svenska som engelska då vi har många kollegor i Danmark, England och Sri Lanka.

Hos oss kommer du att få prova på olika roller och även vara ute hos våra kunder. Det senare innebär en del resor. Placeringsort blir antingen i Stockholm eller i Linköping, beroende på vilken roll som är aktuell.

Programmet startar i september 2017 och vi vill ha din ansökan senast den 2017-03-12. Urval och intervjuer görs i mars.

Ansöker gör du här.

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map