Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-01-24

Senaste kullen från programmet ”Cambio Young Professionals” har examinerats

Cambio Young Professionals är ett program för oerfarna men väldigt drivna systemvetare, ingenjörer, medicinska informatiker, kognitionsvetare eller motsvarande som är intresserade av en framtid hos oss inom sina respektive specialistområden. Programmet har denna omgång bestått av 13 engagerade deltagare som brinner för att bidra till framtidens vård och omsorg och skapa nytta för vård och patienter.
Under fyra månader har deltagarna fått en omfattande utbildning i Cambio COSMIC, en djupare insikt i hälso- och sjukvårdsmarknaden samt goda kunskaper om Cambio som företag och mycket mera. Deltagarna har med stort engagemang genomfört ett gediget program.

I måndags var det avslutning och diplomutdelning med Cambios ledningsgrupp och linjechefer som deltagare. YP-deltagarna är nu redo för nya utmaningar på företaget och har endast några dagar efter avslutat program börjat arbeta med nya spännande uppdrag.

Det är verkligen roligt att se med vilket engagemang deltagarna har angripit programmet. Jag ser fram emot vad de kan bidra med nu när de nu blivit fullvärdiga ”Cambianer”, säger Peter Gille, VD på Cambio.

Marie Odbom, som varit programansvarig projektledare är mycket nöjd och stolt över programmet och deltagarna

– Deltagarna har visat stort engagemang, nyfikenhet och målmedvetenhet under hela programmets gång. Vi välkomnar våra nya unga talangfulla kollegor som kommer bli en viktig drivkraft i företaget, säger Marie.

Diplomceremonin innehöll även spex, mingel och en avslutningsmiddag. Några röster från programdeltagare får sammanfatta höstens program:

Några röster från deltagarna;

  • Det har varit fantastiskt, men väldigt intensivt!
  • Det har överskridit mina förväntningar, det känns som den perfekta starten på arbetslivet och för att komma in i Cambio på bästa sätt.
  • Lärorikt, intressant, väldigt kul att lära känna så många nya i samma process som man själv är.
  • För det första har man lärt känna väldigt många kollegor på grund av YP-programmet! Dels alla de personer som hållit i presentationer för oss och dels för att folk verkar intresserade och nyfikna på oss.
  • YPP har också varit ett naturligt samtalsämne från båda parter för att bryta isen på företagsevent/i lunchrummet osv. Jag tror därför att vi har haft bättre förutsättningar för att lära känna kollegor än andra nyanställda, vilket jag är tacksam över! Det är otroligt viktigt att känna sig som ”en i gänget” för att trivas.
  • Upplägget på programmet har varit strålande! Vi har lärt oss så himla mycket på kort tid. Det har varit en perfekt start på arbetslivet och man har verkligen kommit in i företaget.
  • Brukar inte få säga det här ofta, men detta översteg mina förväntningar.
  • Väldigt bra sätt att komma in i verksamheten och snabbt lära sig COSMIC, verksamheten och branschen. Kul att arbeta i en grupp som är i samma sits och kan hjälpa varandra.
  • Det har varit lärorikt och jag har antagligen inte ännu förstått hur mycket nytta jag kommer ha av det i mitt kommande arbetsliv.
  • Ett fantastiskt program som ger en grym möjlighet att lära sig allt om företaget och COSMIC!

 

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map