Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-05-08 | Placering: Linköping

Scrum Master/Javautvecklare

År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
Vi söker nu en utvecklare som brinner för agil utveckling och gillar att agera som Scrum master. I rollen som Scrum master kommer du hantera ett eller två utvecklingsteam som i huvudsak jobbar med kundnära integrationsutveckling för den svenska marknaden.

Du kommer jobba i en miljö där vi har som målsättning att vara förstklassiga inom vår domän, men även generellt inom mjukvaruutveckling. Du kommer att bidra till att våra svenska kunder har världens bästa system för att supporta vårdprocessen. Du förväntas också vara med och utveckla teamets arbetssätt och processer, samt coacha övriga teammedlemmar.

På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Rollen kommer därför anpassas efter din individuella profil, erfarenhet och kompetens. Kulturen kännetecknas av ett modernt och coachande ledarskap, respekt, flexibilitet, ständig förbättring, en hög grad av självstyre samt att vi månar om varandra som kollegor och medmänniskor.

Våra förväntningar
Du är teknikintresserad med flera års erfarenhet från professionell mjukvaruutveckling. Ditt arbetssätt kännetecknas av engagemang och ledarskapsförmåga. Som person är du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang med en god förmåga att skapa och utveckla. Du föredrar att jobba i agila team och vill bidra till att hela teamet lyckas med sina uppgifter. Vi ser också att du har:
• Relevant utbildning.
• Erfarenhet av att jobba som Scrum master
• Du har en bakgrund inom programmering och har erfarenhet av utveckling i Java, HTML5 och REST.
• Kunskaper om typiska stödsystem kring själva programmerandet, exempelvis Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube eller Docker.
• Erfarenhet av att jobba med testautomatisering, testdriven utveckling, continuous integration och/eller deployment.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.

Vårt kontor i Linköping ligger i Mjärdevi Science Park.

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ansök senast: 2019-06-08

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map