Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2016-06-09

Rätt info, i rätt kontext, för rätt patient, i rätt tid.

Cambio Healthcare Systems inleder ett samarbete med Qualcomm’s dotterbolag Capsule, en ledande leverantör av integrationslösningar mellan medicinteknisk utrustning och olika system, däribland vårdinformationssystem.

Med Capsules lösningar kan information från olika medicintekniska utrustningar överföras till COSMIC i realtid, vilket innebär ett omfattande stöd för sjukhus och kliniker. Lösningen leder till förbättrad patientsäkerhet, ökad effektivitet och en bättre arbetsmiljö för personalen.

– Vi är mycket glada över denna möjlighet att bättre möta behoven hos kunder och patienter genom att erbjuda denna kraftfulla anslutningslösning. Tillsammans möjliggör vi en förbättrad patientsäkerhet och ökad klinisk effektivitet, säger Rasmus Waller, VP Sales, Cambio Healthcare Systems”.

Se mer i bifogat pressmeddelande.

Pressmeddelande Capsule.pdf

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map