Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2017-02-15

Möt oss på HIMSS!

Även i år finns Cambio på plats på HIMSS, konferensen som årligen samlar över 40 000 personer verksamma inom hälso- och sjukvård och IT. Vi medverkar i det nordiska programmet med flera inslag, vi kommer även att presentera ett föredrag i Microsoft Theatre. Föreläsare är Magnus Janzon, docent och överläkare på Kardiologiska kliniken i Linköping, och temat är en högaktuell vetenskaplig studie kring strokeprevention.

Läs mer om studien och arbetet med strokeprevention i Östergötland.

Föredraget hålls i Microsoft Theatre, tisdag 21 februari kl 9:45-10:15.

Clinical Open innovation
– Clinical Decision Support and the need for interoperability and cloud services to accelerate innovation

Speakers
Facilitator: Jan E. Larsson SVP, Cambio Healthcare Systems.
Speaker no 1: Dr. Magnus Janzon PhD, associated professor and clinical lead for the cardiology department at the University Hospital of Östergötland.
Speaker no 2: Mr. Michael Matthews Chair and President SEQOUIA project and Senior Engagement Director for the Cedar Bridge Group.

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map