Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-03-20 | Placering: Stockholm

Marketing Project Manager

Vi söker en driven och engagerad Marketing Project Manager till vår marknads- och kommunikationsavdelning. Vill du vara med på vår resa?

Cambio är ett IT-bolag inom ehälsa, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och omsorg. Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården så att sjukvårdspersonal får mer tid att lägga på patienterna. Nu har Cambio växt till ett internationellt företag med kontor i Stockholm, Linköping, Motala, Colombo Sri Lanka, Århus Danmark och Readding England.

Våra framgångsrika produkter har gjort oss till en välrennomerad och väletablerad leveratör på den Nordiska marknaden. Cambio bidrar till samhällsnyttan och har fantastisk sammanhållning bland våra medarbetare. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
Cambio är inne i en spännande expansionsfas. Som Marketing Project Manager kommer du att vara en del av marknads- och kommunikationsteamet.

Tjänsten är operativ och innebär att självständigt driva olika projekt och events från idé och planering till genomförande och uppföljning. I samarbete med sälj- och produktledning kommer du att ta fram marknadspaketering och kommunikation kring Cambios olika produkter. Stort fokus ligger även på att producera relevant innehåll som att skriva whitepapers, artiklar och kundberättelser till hemsidan och till våra sociala kanaler.

På Cambio är vi måna om att våra medarbetare ska trivas och må bra, alltså försöker vi anpassa roll och ansvar efter den blivande medarbetarens kompetens och erfarenhet, inte tvärtom.

Våra förväntningar
Våra förväntningar på dig är att du har en universitetsutbildning inom marknadsföring och trivs med att självständigt driva projekt som involverar flertalet personer inom företaget. Du är en strukturerad och driven projektledare som förmår att självständigt driva projekt från start till mål. Då en del av din roll handlar om att skriva olika typer av texter är det av stor vikt att du är en duktig skribent som med utgångspunkt i målgrupp och sammanhang kan omvandla affärsmässig och ibland teknisk information till relevanta budskap som beskriver konkret kundnytta.

Du har erfarenhet av och goda kunskaper inom digital marknadsföring. Det är positivt om du har erfarenhet av att arbeta med ett Marketing Automation verktyg.

Vi tror att du är i början av din karriär men att du har hunnit jobba ett par år på en marknadsavdelning i på ett företag inom IT-branschen eller B2B.

Eftersom vi är ett internationellt företag och du kommer att komma i kontakt med kollegor och kunder runt om i världen förutsätter vi att du har goda kunskaper i engelska.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer att få arbeta på ett företag som gör verklig skillnad där du är med och bygger upp en professionell marknadsfunktion. Är du initiativrik och drivande får du stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla, både din egen roll men även hela marknadsfunktionen.

Den här tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Stockholm men du kommer att arbeta i nära samarbete med våra kollegor på övriga kontor i England, Danmark och Sri Lanka.

Vill du få möjligheter att utvecklas i din roll och växa med företaget? Ansök nu via länken nedan!

Hör av dig!
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Dock kommer bara kandidater som blir aktuella för intervju att kontaktas. Har du några frågor om tjänsten, kontakta vår marknadschef Jenny Styren.

Tjänstgöringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ansök senast: 2019-06-02

Klicka här för att söka tjänsten.

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map