Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2017-01-13

Högtidlig avslutning på Cambio Healthcare Systems program ”Young Professionals”

Young Professionals är ett program för oerfarna men väldigt drivna systemvetare, ingenjörer, medicinska informatiker, kognitionsvetare eller motsvarande som är intresserade av en framtid hos oss inom sina respektive specialistområden. Programmet har denna omgång bestått av 13 engagerade deltagare som brinner för att skapa nytta för vård och patienter.

Under fyra månader har deltagarna fått en gedigen utbildning i Cambio COSMIC, en djupare insikt i hälso- och sjukvårdsmarknaden samt goda kunskaper om Cambio Healthcare Systems. Med stort engagemang, mycket envishet och energi från deltagarna genomfördes hela programmet enligt utsatt tidplan.
I måndags var det avslutning och diplomutdelning. Det hela skedde under mycket högtidliga former med Cambios ledningsgrupp och linjechefer som deltagare. YP-deltagarna är nu redo för nya utmaningar på företaget och har efter endast några dagar efter avslutat program börjat jobba med nya spännande uppdrag.

– Jag är mycket imponerad av hur våra YP-deltagare har genomfört sin utbildning och ser fram emot vad de kan bidra med nu när de nu blivit fullvärdiga ”Cambianer”, säger Peter Gille, VD på Cambio Healthcare Systems.

Marie Odbom, som varit programansvarig projektledare är mycket nöjd med resultatet.

– Deltagarna i programmet har varit mycket ambitiösa, engagerade och intresserade hela vägen, från start till mål, säger Marie. Vi har nu fått flera nya talangfulla medarbetare som redan är inskolade i företaget och kan börja arbeta direkt, fortsätter hon.

Diplomceremonin innehöll även spex, mingel och en avslutningsmiddag. Några röster från programdeltagare får sammanfatta höstens program:

– Programmet har var varit extremt lärorikt, roligt och spännande! Det var en perfekt start för arbetslivet och att lära känna Cambio som företag.

– Jag har haft så himla kul och samtidigt lärt mig så mycket om företaget och vår produkt, Cambio COSMIC.

– Jag trodde inte man kunde ha så kul på jobbet innan jag började.

– Känslan efter att ha genomfört detta Young Professionals-program är väldigt positiv. Efter ett fåtal dagar i tjänst inser jag hur mycket jag faktiskt lärt mig under denna tid och att jag är redo för de utmaningar Cambio har att erbjuda.

Håll utkik på vår hemsida efter information om nästa omgång av Young Professionals.

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map