Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-05-02 | Placering: Linköping

Exjobb Visualisering av patientdata

Kan visualisering av medicinsk information bidra till förbättrad kommunikation och förståelse i mötet mellan patient och vårdpersonal?

Forskning visar att kvaliteten på kommunikationen mellan patient och vårdpersonal har stor betydelse för patientens vårdupplevelse och behandlingsresultat. Genom att visualisera medicinsk information hoppas vi kunna förbättra kommunikation och förståelse mellan vårdpersonal och patienter i särskilt utsatta grupper, till exempel multisjuka eller individer med svenska som andraspråk.

Cambio Healthcare Systems utlyser 1-2 exjobb som ska bygga vidare på forskningsprojektet  ”Patientcentrerad visualisering” vilket genomfördes 2017 i samarbete mellan Karolinska Institutet, Gaia, Visualiseringscenter (Norrköping) och Cambio. Projektet resulterade i en prototyp av en interaktiv visualiseringsmodell.

Vi söker dig som kan ta prototypen ett steg längre!  Vi vill utöka och förbättra prototypen genom att göra ytterligare iterationer av behovsbild och interaktionsdesign.

Behov/förkunskapskrav: Goda kunskaper inom interaktionsdesign samt förståelse för en användarcentrerad designprocess

Vi söker 1-2 drivna individer (scope anpassas)

Profil 1: Fokus på och intresse av innovativ visuell presentation

Profil 2: Fokus på användarens behov och interaktionsdesign

Handledare: fil.dr. Selina Mårdh (selina.mardh@cambio.se)
Placeringsort: Linköping
Tidsperiod: Våren 2019
Ansökan: Sista ansökningsdag 02 juni 2019

Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Selina Mårdh. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot frågor per telefon.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

 

 

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map