Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2017-11-01

Cambio Young Professional Program 2017 – halvvägs

Den 4:e september startade YP programmet och vi har nu kommit halvvägs in i programmet.

Det är 13 talangfulla trainees som går ett tufft, kompakt, intensivt och innehållsrikt program på Cambio Healthcare Systems. Programmet innehåller många olika delar såsom föreläsningar, utbildningar, ett individuellt projekt, kundbesök och mycket mer. Detta leder till att deltagarna får en grundläggande företagskunskap/kultur och modulkunskap inom COSMIC samt att de får möjlighet att bygga nätverk.

Inom kort kommer hela gruppen åka till Cambios kontor i Colombo på Sri Lanka – där de kommer att genomföra en 2 veckor lång rollinriktad utbildning inom Software Engineering.

Några röster från årets YP´s

”YP-programmet är intensivt, lärorikt och otroligt roligt! Programmet ger en djup förståelse för e-hälsoområdet, och man har verkligen möjligheten att bidra till framtidens sjukvård.”

”Young Professionals Program har varit som en stormvind, full av ny kunskap och kontakter – en suverän inkörsport till arbetslivet. Cambio är en fantastiskt rolig och avslappnad arbetsplats med härliga kollegor!”

”Programmet har gett mig en god insyn i vad Cambio gör och hur COSMIC fungerar. Det har även gett mig möjligheten att få kontakter och vänner över hela företaget, det är en positiv arbetsmiljö där man känner sig uppskattad och bra bemött från första dagen.”

”Efter lite drygt två månader på Cambio så har jag lärt mig mer än jag någonsin kunnat ana om företaget och om vår produkt COSMIC, men framförallt har jag haft riktigt kul! Jag ser mycket fram emot de kommande veckorna på YP-programmet, och att få vara en del av Cambio även i framtiden.”

”YP-programmet är ambitiöst och lägger allt fokus på traineens personliga utveckling. Kort och gott är det ett briljant program.”

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map