Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-11-19

Välkommen på AW med Cambio och HiQ

Hur grym kod skapar framtidens e-hälsa

Kom och käka, snacka kod och e-hälsa! Sverige är just nu på väg mot vision e-hälsa 2025 – en framtid där vi i Sverige är världsbäst på e-hälsa. Det är en tid där moderna koncept i maskinlärning och mobilitet har förändrat hälso- och sjukvården för alltid. Det är en tid där riskpatienter identifieras innan de ens har fått några symptom och där sjukvården integrerats med vardagens smarta enheter.

Kom och lyssna till hur spetsteknik förändrar dagens sjukvård, vad vi kan förvänta oss av framtiden och utmaningarna på vägen dit. Dessutom bjuds det på något gott att äta och dricka.

Välkommen på en inspirerade After Work.

Adress:
Creactive Mjärdevi – Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 7, Linköping

När:
6 december kl. 17:00

Anmäl dig här!

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map