Logotype
Logotype
Logotype

Viktor-rund3 VIKTOR JERNELÖV
Senior Technical Project Lead

Jag läste medicinsk informatik på KI/KTH vilket ledde mig in på E-hälsospåret. Efter högskolan arbetade jag som konsult under några år där jag hade olika uppdrag inom E-hälsa, både nationellt och internationellt. Jag längtade dock efter att se konkreta resultat av det jobb jag gjorde, så därför hamnade jag på Cambio där jag haft min hemvist de senaste tre åren. Här jobbar jag med att öka nyttan för vårdpersonal och patienter genom att integrera Cambio COSMIC med andra system och tjänster, samt även bidra med kunskap från Cambio COSMIC-sidan vid utveckling av nya nationella initiativ. Problemanalys och -lösning, modellering, kravhantering och inte minst kommunikation är alla centrala komponenter i min roll, vilket passar mig utmärkt!

Utanför jobbet umgås jag med kompisar och min sambo och försöker hinna njuta av en runda i löpspåret då och då. Jag är även stolt Djurgårdare och följer dem så ofta jag kan!

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map