Logotype
Logotype
Logotype

Elin-rund3 ELIN WALLQVIST
Product Solution Manager

Jag anställdes som teknisk skribent 2004, den första på Cambio. Jag jobbade sedan som teknisk skribent i ca 5 år på heltid och sedan delades tjänsten på andra uppdrag, exempelvis som Funktionell produktägare (FPO) och Interaktionsarkitekt. 2011 fick jag erbjudande om att börja som PO (Produktägare) för modulen COSMIC Resource Planning. Då slutade jag helt med mitt jobb som teknisk skribent. Idag är jag också PSM för COSMIC Theatre Management samt COSMIC Link.

I samband med en omorganisation har PO-rollen mer eller mindre försvunnit och nu jobbar jag som PSM (Product Solution Manager).

Jag har ett väldigt roligt och varierande arbete. Det går ut på att försöka förstå användarna behov och översätta dem till funktionella krav på produkten. Eftersom större delen av utvecklingen sker på Sri Lanka så går en stor del av jobbet ut på att diskutera och förklara behoven och kraven för de som jobbar där. Det är en stor utmaning, men väldigt stimulerande. I min roll prioriterar jag både förbättringsärenden och buggar i produkten så att det blir tydligt för teamen på Sri lanka vilka ärenden som måste finnas i vilka releaser av produkten. Det är också jag som ska godkänna innehållet och kvaliteten på produkten för varje release. Utöver detta så skriver jag underlag för de nyhetsbrev som skickas ut till våra kunder inför varje release, för de moduler som jag ansvarar för.

Vid behov ingår det också i mina arbetsuppgifter att bistå med funktionell expertkunskap till säljorganisationen, och de olika marknadsavdelningarna på Cambio. Det kan till exempel vara att åka till någon kund och hjälpa till med analys av specifika behov för den kunden, eller hålla presentationer för ett mindre eller större antal användare. Eller delta i en säljdemo för någon av mina moduler.

Min inställning har alltid varit att man måste känna människorna som man jobbar för, dvs användarna. Av den anledningen så har jag alltid sett till att jag kommer ut till användarna, av framförallt mina moduler, regelbundet. Det är en förutsättning att förstå domänen vi jobbar för, men också för att kunna göra rätt prioriteringar. Ett ärende som verkar som en struntsak för oss som utvecklar produkten kan vara jätteviktig för användaren som kanske stöter på problemet flera gånger varje dag. Jag tycker också att det är viktigt att skilja på kund och användare. Ibland är det kunden man behöver träffa och ibland är det användaren, och de kan många gånger ha olika behov.

På fritiden umgås jag med min familj. Jag har 2 barn på 9 och 5 år. Jag gillar också att träna. Löpning har alltid funnits med som en röd tråd genom livet. Har gjort en halvklassiker för ett par år sedan. Jag tycker också det är kul att laga och äta mat i glada vänners lag. Skulle vilja lära mig mer om hur man kombinerar vin och mat.

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map