Logotype
Logotype
Logotype

Jobba på Cambio

Cambio arbetar med att utveckla framtidens ledande och mest innovativa e-hälsolösningar. Att vi är på rätt väg visar vår snabba tillväxttakt.

Därför behöver vi nu ett stort antal nya medarbetare som kan hjälpa oss i vårt fortsatta spännande arbete med att digitalisera sjukvården. Nu söker vi 100 nya medarbetare som vill vara mitt i händelsernas centrum när sjukvården tar steget in i en ny digital era.

Du blir med på en historisk resa i en öppen och dynamisk miljö med möjlighet att även arbeta internationellt. Som en bonus kan det ju dessutom kännas tryggt att veta att det är du som är med och ser till att sjukvården blir ännu bättre i framtiden. Både för dig själv, dina medmänniskor och samhället i stort.

Vi är 600 medarbetare med olika bakgrund, kompetensområden och arbetsuppgifter som alla brinner för att utveckla bra IT-lösningar, specialiserade för hälso- och sjukvården.  Inom Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Vi försöker skapa hög trivsel och en bra arbetsmiljö. Vi strävar alla efter att vara trevliga kollegor och hålla en öppen kommunikation. Välkommen att bli en riktig ”Cambioan”!

Just nu söker vi bland annat flera spännande positioner inom systemutveckling, läs mer under ”lediga tjänster”.

Är du student och vill komma i kontakt med oss för Ex-jobb? Eller hittar du inte precis din roll under ”lediga tjänster”? Klicka på knappen för att göra en intresseanmälan.

INTRESSEANMÄLAN

SENASTE LEDIGA TJÄNSTER
Y-Arrow

Ex jobb Visualisering av patientdata


Kan visualisering av medicinsk information bidra till förbättrad kommunikation och förståelse i mötet mellan patient och vårdpersonal? Forskning visar att kvaliteten på kommunikationen mellan patient och vårdpersonal har stor betydelse för patientens... LÄS MER

Publicerad: 2018-10-15 | Placering: Linköping

Business Analysts, 5 tjänster


Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens e-hälsa Vi fortsätter att växa och letar nu efter ytterligare Business Analysts som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss. Vi söker dig som vill vara med och ta fram vår nästa... LÄS MER

Publicerad: 2018-10-11 | Placering: Linköping eller Stockholm

Exjobb – Machine-learning prediction of patient hospital admission (length-of-stay and readmission risk)


Project proposal Background There is a strong need to increase the efficiency of healthcare workflows, to improve the patient experience and optimize the usage of healthcare resources. One way to achieve this goal is to use Machine Learning techniques to predict how... LÄS MER

Publicerad: | Placering: Stockholm or Linköping

Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map