Logotype
Logotype
Logotype

Jobba på Cambio

Cambio arbetar med att utveckla framtidens ledande och mest innovativa e-hälsolösningar. Att vi är på rätt väg visar vår snabba tillväxttakt.

Därför behöver vi nu ett stort antal nya medarbetare som kan hjälpa oss i vårt fortsatta spännande arbete med att digitalisera sjukvården. Nu söker vi 100 nya medarbetare som vill vara mitt i händelsernas centrum när sjukvården tar steget in i en ny digital era.

Du blir med på en historisk resa i en öppen och dynamisk miljö med möjlighet att även arbeta internationellt. Som en bonus kan det ju dessutom kännas tryggt att veta att det är du som är med och ser till att sjukvården blir ännu bättre i framtiden. Både för dig själv, dina medmänniskor och samhället i stort.

Vi är 600 medarbetare med olika bakgrund, kompetensområden och arbetsuppgifter som alla brinner för att utveckla bra IT-lösningar, specialiserade för hälso- och sjukvården.  Inom Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. För oss är det viktigt att vi har en hög trivsel och en bra arbetsmiljö. Vi strävar alla efter att vara trevliga kollegor och hålla en öppen kommunikation. Välkommen att bli en riktig ”Cambioan”!

Just nu söker vi bland annat flera spännande positioner inom systemutveckling, läs mer under ”lediga tjänster”.

Är du student och vill komma i kontakt med oss för Ex-jobb? Eller hittar du inte precis din roll under ”lediga tjänster”? Klicka på knappen för att göra en intresseanmälan.

INTRESSEANMÄLAN

SENASTE LEDIGA TJÄNSTER
Y-Arrow

IT-Support och drifttekniker


IT-avdelningen söker dig med stort IT intresse och servicekänsla, som vill arbeta med IT support av olika applikationer, mjukvara och tjänster. Du har förmåga att snabbt lära dig nya miljöer, system och applikationer och kan hantera många saker på samma... LÄS MER

Publicerad: 2018-12-27 | Placering: Stockholm

Arkitekt med fokus på webbutveckling


Cambio är inne i ett teknikskifte där vi går mot en mera webbaserad teknikstack. Med anledning av detta behöver vi nu förstärka vår kompetens inom detta område och söker nu en arkitekt med inrikning mot webbutveckling. Som arkitekt kommer du att vara med... LÄS MER

Publicerad: 2018-12-21 | Placering: Linköping

Backend Software Developer


We are looking for a backend software developer to help us reach new heights. Your task will be to develop our Clinical Decision Support (CDS) services and also to work with the infrastructure that supports them with a DevOps spirit. In this role, you will work... LÄS MER

Publicerad: 2018-12-20 | Placering: Stockholm

Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map