Logotype
Logotype
Logotype

Jobba på Cambio

Cambio arbetar med att utveckla framtidens ledande och mest innovativa e-hälsolösningar. Att vi är på rätt väg visar vår snabba tillväxttakt.

Därför behöver vi nu ett stort antal nya medarbetare som kan hjälpa oss i vårt fortsatta spännande arbete med att digitalisera sjukvården. Nu söker vi 100 nya medarbetare som vill vara mitt i händelsernas centrum när sjukvården tar steget in i en ny digital era.

Du blir med på en historisk resa i en öppen och dynamisk miljö med möjlighet att även arbeta internationellt. Som en bonus kan det ju dessutom kännas tryggt att veta att det är du som är med och ser till att sjukvården blir ännu bättre i framtiden. Både för dig själv, dina medmänniskor och samhället i stort.

Vi är 600 medarbetare med olika bakgrund, kompetensområden och arbetsuppgifter som alla brinner för att utveckla bra IT-lösningar, specialiserade för hälso- och sjukvården.  Inom Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Vi försöker skapa hög trivsel och en bra arbetsmiljö. Vi strävar alla efter att vara trevliga kollegor och hålla en öppen kommunikation. Välkommen att bli en riktig ”Cambioan”!

Just nu söker vi bland annat flera spännande positioner inom systemutveckling, läs mer under ”lediga tjänster”.

Är du student och vill komma i kontakt med oss för Ex-jobb? Eller hittar du inte precis din roll under ”lediga tjänster”? Klicka på knappen för att göra en intresseanmälan.

INTRESSEANMÄLAN

Möt en av oss


LEDIGA TJÄNSTER
Y-Arrow

Vi söker en driven utvecklare eller arkitekt till plattformsteamet


Nu söker vi en driven utvecklare eller arkitekt till plattformsteamet som vill vara med att leda, planera och implementera Cambios JBoss strategi samt jobba nära vår partner Redhat. Cambio COSMIC använder JBoss som applikationsserver vilket innebär att denna... LÄS MER

Publicerad: 2018-09-20 | Placering: Linköping

Utvecklare för vår nya produkt COSMIC Insight


Cambio utvecklar ständigt nya produkter och just nu söker vi en systemarkitekt med inriktning mot webbutveckling för vår nya produkt COSMIC Insight. COSMIC Insight är ett flexibelt verksamhetsnära analysverktyg som gör det möjligt för användare att, baserat... LÄS MER

Publicerad: | Placering: Linköping

Dags att göra någonting meningsfullt? Cambio söker en teknikkonsult till Application Management


Om rollen Application Management är Cambios avdelning av teknikkonsulter som är högt efterfrågade, både av kund och av Cambios egna service- och utvecklingsavdelningar. Vi behöver nu utöka teamet med ytterligare en kollega. Som Application Manager kommer du... LÄS MER

Publicerad: | Placering: Linköping

Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map