Logotype
Logotype
Logotype

100 idéer för en bättre vård och omsorg

Svensk sjukvård och omsorg står inför stora utmaningar. Vi blir fler. Vi lever allt längre. Vi överlever allt oftare. Det betyder samtidigt att vi behöver allt mer vård och omsorg.

Hur ska vi lyckas utveckla vård och omsorg så att vi både får hög kvalitet, bra arbetsförhållanden och nöjda patienter?

På Cambio Healthcare Systems är vi övertygade om att moderna IT-lösningar är sättet vi kan klara av både de ekonomiska och de mänskliga utmaningar som väntar. Det handlar om att leverera helhetslösningar och knyta samman hela vård- och omsorgskedjan. Allt för ett bättre informationsflöde, ökad effektivitet och en jämlik vård oavsett bostadsort. Men också för att låta människor vara en aktiv del av sin vård och omsorg.

Sveriges mål är att vara bäst i världen på e-hälsa inom tio år. Cambio Healthcare Systems har lång erfarenhet av svensk vård och omsorg. Nu har vi samlat 100 av våra bästa idéer för hur vi ska kunna ta oss dit.

Vi vill gärna ha fler idéer. Välkommen och bidrag med din idé.

 

Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map