Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-03-27

Vitalis 2018

24–26 April
Vitalis

På Vitalis möts aktörer från kommuner, landsting, myndigheter, företag och akademi för att diskutera framtidens utmaningar och lösningar inom vård och omsorg.

Cambio kommer finnas på plats och visa de senaste nyheterna inom Cambio COSMIC, det mobila Cambio COSMIC, vårt kliniska beslutsstöd Cambio CDS med mera. I år är vi väldigt glada att också kunna visa Viva, vårt verksamhetssystem riktat mot kommuner, och integration mellan Cambio COSMIC och Viva. Du kan titta på vår patientapp och hur digitala vårdbesök integrerat i Cambio COSMIC fungerar. På Cambio har vi otroligt många bra och spännande produkter och lösningar. Men ensam är inte stark, vi tror på att i partnerskap med andra skapas det ekosystem som krävs för att vi i Sverige ska nå visionen om att vara bäst i världen på att tillvarata digitaliseringens möjligheter. Därför tror vi på öppna system. Kom gärna förbi oss och prata om hur tredjepartslösningar kan integreras med Cambio COSMIC via Cambio Open Services.

Under Vitalis erbjuder nio tillfällen med olika fokus där du som besökare kan välja den visning som passar dig bäst.

Klicka på länken för att se hela agendan: Agenda Vitalis_2018

Vi bjuder på inträdet till utställningen – klicka här

Hoppas vi ses på Vitalis!

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map