Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-09-06 | Placering: Motala alt. Linköping

Vi söker nu en Senior Software Engineer som vill vara med och utveckla nästa generation av Viva!

Hälso- och sjukvården genomgår i detta nu en stor digital förändring. Cambio/ILAB tar ett stort ansvar i att driva utvecklingen och det är viktigt för oss att alla våra medarbetare brinner för att utveckla och förbättra vården.

ILAB är ett helägt dotterbolag till Cambio Healthcare Systems AB. Bolaget arbetar med utveckling, införande och support av den egenutvecklade mjukvaran Viva och har idag 15 anställda i den egna fastigheten i Motala. Kunderna är kommuner, landsting och universitet och systemet används idag av drygt 30 000 användare i 30 av Sveriges kommuner.

Om tjänsten

Som Senior Software Engineer hos oss kommer du att ha en viktig roll i vårt arbete med att utveckla nästa generation av vårt verksamhetssystem Viva. API:t utformas enligt rekommendationerna för REST API och vi utvecklar med Java EE. I din tjänst kommer bland annat att ingå att självständigt ta fram lämplig applikationsarkitektur och hantera implementationen. Du kommer att ha gott om möjligheter att utvecklas, påverka och förbättra arbetssätt och lösningar.

Vi söker dig som

  • Har högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap eller en av civilingenjörsutbildningarna
  • Har lång erfarenhet (ca 5 år) av liknande arbete inom utveckling, arkitektur och implementering.
  • Har erfarenhet av att jobba med Java EE och OSGi.
  • Är väl insatt i Maven, Tycho, Git och Continuous Integration (CI)
  • Har webrelaterad kunskap – servlets, autentisering, säkerhet
  • Behärskar engelska i både tal och skrift

Den tidigare versionen av Viva är baserad på Domino varför kunskap och erfarenhet inom denna plattform är meriterande.

Vem är du?

För att lyckas i tjänsten tror vi att du gillar utmaningar, är nyfiken och lösningsorienterad. Du är driven, tar ansvar för ditt arbete och levererar med hög kvalitet. Du trivs på ett mindre kontor som präglas av prestigelöshet, kunskapsdelning och en vilja att ständigt utveckla och förnya. Vi ser därför gärna att du är social, kommunikativ och har en god förmåga att samarbeta.

Placeringsort: Motala alt. vårt kontor i Linköping

Sista ansökningsdag är 1 september 2018. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att att kontakta Pär Holgersson.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map