Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-06-01 | Placering: Linköping

Vill du göra verklig skillnad? Vi söker apputvecklare!

Till vårt affärsområde Business Innovation i Linköping söker vi en passionerad och driven app utvecklare för teamet som tar fram företagets patientapp. Du brinner för att tillsammans med teamet ta fram en app som ger ett stort mervärde för patienten och även bidrar till en effektivare vård.

Den vi söker…
…har ett stort hjärta och vill göra skillnad för att förbättra svensk sjukvård
…har ett passionerat intresse av ny teknik, utveckling och hänger med i nya trender
…trivs med Git, Xcode och att hänga med andra nördar
…föredrar Swift lite mer än objective-C men kan stå ut med lite Java ibland
…förstår vikten av bra UI/UX och mår dåligt av ett uselt gränssnitt
…har kommit till insikt varför kod måste vara testbar och vill skapa hållbara lösningar

Vi söker dig som är passionerad kring utveckling och har några års erfarenhet från området. Din erfarenhet och kompetens finns främst inom apputveckling där du har arbetat med iOS, men du kan också ha flerårig erfarenhet som webbutvecklare med ett stort intresse av apputveckling där du byggt egna projekt. Det är meriterande om du har erfarenhet från Android, Java och kring integration med tjänster via REST API:er. Skulle du dessutom ha erfarenhet från vården, t ex att du själv är kroniker eller har arbetslivserfarenhet från vården är det ett stort plus.

Utöver journalsystemet Cambio COSMIC utvecklar vi ett omfattande stöd för patienters delaktighet i sin egen vård. Genom att bygga tjänster för patienter utifrån deras behov skapar vi möjligheter för invånare och patienter att vara mer delaktiga och aktörer i sin egen vård. Det är en förutsättning och en nyckelfaktor för att vården ska utvecklas för att kunna agera proaktivt och hantera en snabbt växande befolkning med allt mer komplexa patienter och fler äldre.

Den patientapp som företaget utvecklar är en tjänst som ger tillgång till det innehåll som man behöver för sin relation till hälso- och sjukvården. I appen har användaren t.ex möjlighet att läsa sin journal, se provsvar, följa remisser, boka besök och genomföra videobesök. Tack vare en tät koppling till journalsystemet Cambio COSMIC kan vi via API:er ta fram unika, helt integrerade lösningar. Vid planerad vård kan appen t.ex. uppdateras med mer innehåll, frågeformulär som är värdefullt att man svarar på inför eller efter ett besök, eller delad information till patienten och anhöriga som man kan läsa på i lugn och ro.

Vi på Business Innovation är ett sammansvetsat team med produktägare, UX, iOS-utvecklare och testare som brinner för vårdens digitala utveckling och är rutinerade inom sitt område. Vår arbetsplats kännetecknas av en mycket familjär stämning där vi är måna om varandra och att alla får fram sina idéer och åsikter. För oss är det naturligt att dela med sig av kunskap och vi coachar varandra för ett bra samarbete. Som utvecklare i teamet kommer du jobba nära vård- och affärsverksamheten och du får möjlighet att kombinera ditt tekniska kunnande med förståelse för övrig verksamhet.

Placeringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdatum: 2018-06-30

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map