Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-09-20 | Placering: Linköping

Vi söker en driven utvecklare eller arkitekt till plattformsteamet

Nu söker vi en driven utvecklare eller arkitekt till plattformsteamet som vill vara med att leda, planera och implementera Cambios JBoss strategi samt jobba nära vår partner Redhat.

Cambio COSMIC använder JBoss som applikationsserver vilket innebär att denna tredjeparts produkt är en nyckelprodukt för Cambio och våra kunder.

Om Cambio

Cambio Healthcare Systems är ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet.  Cambio har en marknadsledande position i Norden samt även med närvaro i Storbritannien.

Om Cambio COSMIC/Plattformen

Cambio COSMIC är ett heltäckande vårdinformationssystem och byggd på en modern och kraftfull plattform.  Som del av plattformsteamet kommer du både vara med att vidareutveckla och underhålla nuvarande delar men även vara med i kommande utvecklingsprojekt och påverka framtida teknikval och lösningar.

Plattormsteamet består idag både av system arkitekter med lång erfarenhet såväl som juniora utvecklare och är ett team under expansion.

Cambio COSMIC server delar är helt skrivet i Java.  Samtliga lager i systemarkitekturen är tydligt separerade och Cambio COSMIC kan skalas ut i samtliga lager för att stödja mycket stora installationer med 10-tusentals samtidiga användare. Som databas används MS SQL Server och i applikationslagret används JBoss som applikationserver. Cambio vidareutvecklar kontinuerligt den underliggande plattformen i Cambio COSMIC för att hela tiden kunna erbjuda ett modernt och stabilt verksamhetsstöd. Vår ansats har alltid varit att stegvis vidareutveckla den tekniska plattformen i små steg för att minimera verksamhetspåverkan.

JBoss har under lång tid varit applikationsserver för COSMIC och under senare år har det investerats mycket jobb i att uppgradera från gamla communityversioner av JBoss till av RedHat supporterade JBoss EAP-versioner och ambitionen är att konstant stödja den senaste JBoss-versionen.

Önskvärda kvalifikationer

  • Jobbat praktiskt med JBoss under ett flertal år med både installation, konfigurering, optimering, felsökning och utveckling av JBoss applikationer.
  • Mycket goda kunskaper i Java
  • Erfarenhet av agil utveckling och agila metoder
  • Du bör ha god erfarenhet av integrationsarbete med andra system.
  • Erfarenhet av andra Java EE applikationsservrar såsom Websphere eller Weblogic är meriterande.
  • Erfarenhet av  typiska stödsystem kring mjukvaruutveckling , exempelvis Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube och Docker.
  • Erfarenhet av  testautomatisering, testdriven development, continuous integration och deployment.
  • Högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap eller motsvarande kompetens.
  • Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för teknik och programmering och vill jobba i en miljö med fokus på teamet.  Du är en problemlösare och stimuleras av utmaningar.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Linköping

Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map