Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-04-29

Träffa Cambio på Vitalis!

Läs mer om Nordens ledande eHälsomöte här!

Vitalis 2019 närmar sig och Cambio är såklart på plats. I år är mässan extra spännande för Cambio då vi hoppas kunna bli en mötesplats för både våra välbekanta Cambiokunder och våra nya kunder, samt givetvis samarbetspartners, myndigheter och innovatörer. Tillsammans kommer vi utveckla e-hälsoSverige! Varmt välkomna till vår monter B04:02 för en kaffe och för att höra mer om vad vi gör för både regioner och kommuner som kommer vårdpersonal, invånare och patienter till nytta. Vi tror på öppna system som möjliggör innovation och samarbete med andra aktörer. Vi är bra på mycket men ingen är bäst på allt. Därför kommer du även att hitta flera av våra samarbetspartners i vår monter. Du har även möjlighet att lyssna till några av våra kunder som berättar om sina erfarenheter.

I år lägger vi lite stor vikt vid frågor som vi tycker är lite extra viktiga. Det handlar till exempel om hur vi kan knyta samman hela regioner så att information om individen följer med individen utan krångel och hur olika huvudmän på ett enkelt sätt ska kunna utbyta information. Vi pratar gärna om hur viktigt det är att vi genom att ha öppna system skapar utrymme för innovativa lösningar som kommer till nytta för både vårdpersonal och patienter. Ska vi klara av framtidens utmaningar krävs det nya tankesätt och nya arbetssätt. Därför vill vi gärna prata om hur vi med ny teknik och nya lösningar kan arbeta effektivare, förebyggande och mer patientsäkert med hjälp av till exempel AI.

Är du nyfiken på Cambio och våra produkter? Missa inte att vi under Vitalis har bokningsbara visningar i vår monter. Du är välkommen att boka in dig på dessa nedan. Men självklart finns allt att ta del av i montern när det passar dig! Välkommen!

Klicka här för program och anmälan!

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map