Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-01-28 | Placering: Linköping

Testingenjör

Vi söker flera testingenjörer som vill vara med och bidra till att våra kunder har världens bästa system för att stödja vårdprocessen i dess alla delar.

Som testare på Cambio kommer du att ingå i ett team med både juniora och seniora testare, utvecklare och arkitekter och jobba i en miljö där vi har som målsättning att vara förstklassiga inom vår domän men även generellt inom mjukvaruutveckling och testning. Vi jobbar i en modern utvecklingsmiljö där grunden för effektiv testning bygger på testautomation och testarens kompetens inom domänen och systemet.

Om rollen
Du är intresserad av att förbättra hur vi arbetar och kommer med åsikter om testprocessen och testautomation. Du kommer skriva och uppdatera testfall, i skrift och programkod samt jobbar men utforskande test. Du kommer skriva felrapporter men också undersöka felrapporter från kund i bred bemärkelse. Du känner ansvar för att den produkt du arbetar med släpps med hög kvalitet. Du kommer automatisera tester. Du kan sätta dig in i en vanlig användares vardag och applicera det på hur du testar.

Önskvärda kvalifikationer
• Rätt inställning är det absolut viktigaste för oss. Du vill verkligen jobba för att utveckla testområdet och din egen kompetens inom Cambio.
• Högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap eller motsvarande kompetens.
• Kunskap om industriell mjukvarutestning, speciellt olika formera av testautomation.
• Kunskap om objektorienterade språk, gärna Java.
• Vi ser gärna att du har kunskaper om modern webbutveckling i Angular, Javascript och CSS.
• Kunskap om stödsystem kring modern mjukvaruutveckling, exempelvis Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube och Docker är meriterande.
• Behärskar engelska i både tal och skrift.

Vem är du?
Du är en teknikintresserad person med passion för testning, med eller utan erfarenhet från professionell mjukvarutestning. Du jobbar gärna i team och vill bidra till att hela teamet lyckas med sina uppgifter. Du trivs med att jobba i en internationell kontext och kommunicerar obehindrat på engelska, både med utvecklare, testare och andra medarbetare. Då vår största utvecklingssite är i Sri Lanka kan det förekomma resor dit i jobbet. Dessa anpassas självklart efter den anställdes preferenser och situation. Rollen anpassas efter sökandens individuella profil och erfarenhet. Vi anpassar alltid arbetsuppgifterna och ansvaret efter din kompetens snarare än tvärtom.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Kaj Nyström.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök senast 2 juni 2019

Klicka här för att söka tjänsten

 

 

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map