Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-06-20 | Placering: Linköping eller Stockholm

Technical Operations Director

År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Nu söker vi dig som vill vara med att etablera, utveckla och leda driften för Sveriges framtida största vårdinformationssystem. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
I rollen som Technical Operations Director kommer du ha det övergripande ledarskapet inom avdelningen med samma namn, Technical Operations och rapportera till vår Head of Global Service Delivery. Du kommer ha det operativa ansvaret för den tekniska leveransen av Managed Services vilket inkluderar system- och applikationsdrift av Cambios produkter mot kund samt ansvara för avdelningen och samarbetet med våra underleverantörer.

Som Technical Operations Director kommer du ingå i ledningsgruppen för Global Service Delivery och arbeta nära produktutveckling, support och förvaltning samt representera Cambio som driftsexpert i olika kunddialoger och pre-sale aktiviteter. Du kommer spela en viktig roll i det strategiska arbetet och uppbyggnaden samt utvecklingen av driftstjänsterna och dess organisation. Ett tätt samarbete med produktutvecklingsavdelningen krävs och möjliggör kontinuerlig synkronisering av driftstjänsterna med den övergripande produktstrategin mot framtida leverans av Software as a Service. Målsättningen är bl.a. effektiv och säker drift av alla produkter för att i slutändan ge slutanvändare hög tillgänglighet, optimal prestanda och stabilitet.

På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Kulturen kännetecknas av ett modernt och coachande ledarskap, respekt, flexibilitet, ständig förbättring, en hög grad av självstyre samt att vi månar om varandra som kollegor och medmänniskor.

Våra förväntningar
Vi ser att du är en erfaren driftschef som håller dig uppdaterad på trenderna inom komplex IT-drift då vi vill att du ska bidra till att skapa en modern och effektiv driftslösning och organisation. Som person har förmågan att tänka och arbeta strategiskt och lösningsfokuserat, samt både se produkter och tjänster i sin helhet. Du är en naturlig ledare med stor samarbetsförmåga, gillar att coacha andra och bidra till kontinuerlig utveckling av vår organisation. Cambios huvudkontor ligger i centrala Stockholm, men vi har utvecklingsverksamhet på Sri Lanka och i Linköping samt kunder i Sverige, Danmark och UK vilket innebär att du som person måste trivas i internationella sammanhang. Vi ser att du har:
• Flera års erfarenhet av komplex IT-drift av Enterprise-system med höga SLA-krav
• Flera års erfarenhet av
– storskaliga Enterprise system inkl budget-ansvar/hantering
– uppbyggnad av komplex IT-drift med hög tillgänglighet, fail-over och redundans
– samarbete, förhandling och upphandling med underleverantörer
• Kunskap och erfarenhet av
– serverbaserad webb & javaapplikationer och databaser
– hårdvara, storage, nätverk och övrig infrastruktur och livscykelhantering
– ITIL. Certifieringar är meriterande.
• Behärskar engelska i både tal och skrift
• Erfarenhet av sjukvård och relaterade IT-system i någon form är meriterande.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”. Cambio går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef.

Placeringsort: Linköping eller Stockholm (kommer då krävas regelbundna resor till Linköping)
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag: 2019-08-30

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map