Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-06-01 | Placering: Linköping

Systemarkitekt till vår nya produkt COSMIC Insight!

Cambio utvecklar ständigt nya produkter och just nu söker vi en systemarkitekt med inriktning mot webbutveckling till vår nya produkt COSMIC Insight.

COSMIC Insight är ett flexibelt verksamhetsnära analysverktyg som gör det möjligt för användare att, baserat på vårdrelaterad data, göra analyser direkt i COSMIC

Som systemarkitekt för Insight kommer du ansvara för att vidareutveckla och förvalta både produkten och den tekniska lösningen. Vara ledande och aktivt medverka i utvecklingen av Insight både på klient och serversidan tillsammans med de mjukvaruutvecklare som finns i teamet. Mycket fokus kommer initialt vara på teknikval och nyutveckling men med tiden kommer det även innebära förvaltning av produkten.

Våra arkitekter arbetar väldigt nära tekniken och utvecklingsprojekten men förväntas också ha förmågan att ta ett steg tillbaka och se till helheten och vad som är bra för produkten på sikt och agera därefter.

Önskvärda kvalifikationer
• Spetskompetens inom webbutveckling, helst Angular, Typescript, Javascript, CSS, HTML och vanliga verktyg för att arbeta med detta.
• Högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap eller motsvarande kompetens.
• Flera års erfarenhet av praktisk mjukvaruutveckling och software engineering.
• Erfarenhet som mjukvaruarkitekt eller motsvarande.
• Goda kunskaper i Java, backendutveckling i allmänhet och databaser.
• Goda kunskaper om stödsystem kring själva programmerandet, exempelvis Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube och Docker.
• Erfarenhet av att jobba med testautomatisering, test driven development, continuous integration och deployment.
• Van att samarbeta med alla olika intressenter som förekommer inom modern mjukvaruutveckling.
• Erfarenhet av content managementsystem och sjukvård i någon form är meriterande.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten tror vi att du är en mycket driven och teknikintresserad person som har förmågan att både lösa svåra tekniska problem djupt nere i koden och även hantera produkten som helhet i det dagliga arbetet. Du gillar att se produkten organiskt växa fram och levereras kontinuerligt till kunden för att hjälpa till att lösa de utmaningar som finns på IT-området i vården idag. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och trivs i internationella sammanhang.
Rollen kan anpassas efter sökandens individuella profil.

Språkkunskaper: Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Placeringsort: Linköping
Sista ansökningsdag: 2018-06-30

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map