Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-05-02 | Placering: Linköping

Senior mjukvaruutvecklare

Cambio växer kraftigt och behöver därför förstärka vårt team av mjukvaruutvecklare/programmerare. Som senior utvecklare på Cambio kommer du att ingå i ett team med både juniora och seniora utvecklare och arkitekter och jobba i en miljö där vi har som målsättning att vara förstklassiga inom vår domän men även generellt inom mjukvaruutveckling. Du kommer att bidra till att våra kunder har världens bästa system för att supporta vårdprocessen i alla dess delar. Du kommer också att vara med och utveckla teamets arbetssätt och processer samt träna och coacha mera juniora teammedlemmar.

Önskvärda kvalifikationer
• Erfarenhet av webbutveckling, helst Angular, Typescript, Javascript, CSS, HTML och vanliga verktyg för att arbeta med detta.
• Erfarenhet av objektorienterad utveckling, gärna i Java.
• Högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap eller motsvarande kompetens.
• Flera års erfarenhet av praktisk mjukvaruutveckling och software engineering.
• Kunskaper om typiska stödsystem kring själva programmerandet, exempelvis Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube och Docker.
• Erfarenhet av att jobba med testautomatisering, test driven development, continuous integration och/eller deployment.
• Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
• Vana att samarbeta med alla olika intressenter som förekommer inom modern mjukvaruutveckling.
• Erfarenhet av content managementsystem och sjukvård i någon form är meriterande.

Vem är du?
Du är en teknikintresserad utvecklare med erfarenhet från professionell mjukvaruutveckling. Du jobbar gärna i team och vill bidra till att hela teamet lyckas med sina uppgifter. Du trivs med att jobba i en internationell kontext och kommunicerar obehindrat på engelska, både med utvecklare och annan personal.

Då vår största utvecklingssite är i Sri Lanka kan det förekomma resor dit i jobbet. Dessa anpassas självklart efter den anställdes preferenser och situation. Rollen anpassas efter sökandens individuella profil och erfarenhet. Vi anpassar arbetsuppgifterna efter din kompetens snarare än tvärtom.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map