Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-04-16 | Placering: Linköping

Redovisningsekonom

Om Cambio Healthcare Systems
År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
Vi söker en Redovisningsekonom till vårt kontor i Linköping. Tjänstens omfattning är 80-100% beroende på vad som passar dig bäst. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera hela flödet av leverantörsfakturor och utläggsredovisningar. Du kommer även att få hantera in- och utbetalningar, kostnadsuppföljning och prognostering, samt bokslutsarbete, avstämningar och dylikt.

På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Kulturen kännetecknas av ett modernt och coachande ledarskap, respekt, flexibilitet, ständig förbättring, en hög grad av självstyre samt att vi månar om varandra som kollegor och medmänniskor.

Våra förväntningar
Du är en noggrann, strukturerad och flexibel person. Du är väl förtrogen med arbetet på en ekonomiavdelning och att periodvis arbeta mot deadlines. Vidare är du kommunikativ och service-minded.

Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning och minst tre års erfarenhet av liknande uppgifter från tjänsteföretag. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Maconomy liksom kunskaper i Excel. Då vi har verksamhet i flera länder behöver du goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.
Vårt kontor i Linköping ligger i Mjärdevi Science Park.

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: 80-100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ansök senast: 2019-05-30

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Carina Larsson.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map