Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-04-08 | Placering: Linköping

Projektledare i Linköping

År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
I rollen som projektledare på Cambio kommer du att driva förstudier och utvecklingsprojekt av varierande storlek och längd. Du har fokus på kvalitet, har bra planeringsförmåga och är duktig på att kommunicera. Du har initiativförmåga, tar ansvar för dina projekt och bidrar med positiv energi. Du är målorienterad, lösningsfokuserad, har lätt för att samarbete och en stark förmåga att påverka och engagera din omgivning. Din energi och ditt driv märks i viljan att lösa problem på ett positivt och konstruktivt sätt.

Våra förväntningar
• Du bör ha minst 3-5 års erfarenhet av projektledning.
• Du har erfarenhet av att driva agila utvecklingsprojekt.
• Vi ser gärna att du har högskoleutbildning och är certifierad projektledare.
• Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
• Erfarenhet av att hantera distribuerade team är meriterande.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.
Vårt kontor i Linköping ligger i Mjärdevi Science Park.

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ansök senast: 2019-07-02

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map