Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-04-24 | Placering: Linköping

Nyexade programmerare till Cambios Young Professionals Program 2019

Grym kod kan skapa framtidens e-hälsa! Vi söker supertalanger med vilja att utveckla framtidens e-hälsovård!

Sverige har som mål att bli bäst i världen på e-hälsa inom tio år. Den utmaningen har vi på Cambio Healthcare Systems redan antagit. Vill du vara med?

Cambio arbetar med att utveckla framtidens ledande och mest innovativa e-hälsolösningar. Vi är medarbetare med olika bakgrund, kompetensområden och arbetsuppgifter som alla brinner för att utveckla bra IT-lösningar, specialiserade för hälso- och sjukvården. Inom Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Vi försöker skapa hög trivsel och en bra arbetsmiljö. Vi strävar alla efter att vara trevliga kollegor och hålla en öppen kommunikation. Välkommen att bli en ”Cambian”!

Genom vårt Cambio Young Professionals Program, blir din framtid långt ifrån ett vanligt jobb. Du kommer att arbeta i gränslandet mellan samhällsnytta och ny spetsteknik. Du måste gilla utmaningar, problemlösning och samarbete. Programmet är skapat för dig som nyligen tagit examen och som sporras av utmaningar.

Programinnehåll: Kunskap om företaget samt de grundläggande modulerna inom COSMIC som produkt, individuell programmeringsuppgift, seminarier och workshop i mjukvaruutveckling samt en resa till Sri Lanka för att möta våra kollegor i Colombo och mycket mer. Inom programmet kommer fler roller ingå såsom Business Analysts, Business Consultants, Applications Managers, Quality Assurance Engineers och UX Designers.

Vi söker oerfarna men väldigt drivna ingenjörer, systemvetare eller motsvarande som är intresserade av en framtid hos oss.

Språkkunskaper: Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Tillträde: 2019-09-02. Programmet löper under fyra månader.
Utbildning: Civilingenjör, högskoleingenjör, kognitionsvetenskap eller systemvetenskapUtland: Förlagd utbildning på Sri Lanka under ca 2 veckor.
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ansök senast: 2019-05-30

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.Vi ser fram emot din ansökan!

Om Cambio
År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrennomerad och väletablerad leverantör på den Nordiska marknaden.

Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.

Klicka här för att söka tjänsten

 

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map