Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-04-08 | Placering: Linköping

Mjukvaruarkitekt sökes

År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
Som arkitekt kommer du att vara med och praktiskt utveckla produkten samt bidra till ramverksutveckling, teknikval och metodikutveckling. Våra arkitekter arbetar nära tekniken och utvecklingsprojekten, men också med mer strategiska lösningar för att garantera en väl underhållsbar och användarvänlig produkt på sikt.

På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Kulturen kännetecknas av ett modernt och coachande ledarskap, respekt, flexibilitet, ständig förbättring, en hög grad av självstyre samt att vi månar om varandra som kollegor och medmänniskor.

Våra förväntningar
Du är en driven och teknikintresserad person med flera års erfarenhet från professionell mjukvaruutveckling. Du är kommunikativ, har en god förmåga att lyssna och förstå olika intressenter och kan förmedla din kunskap. Du föredrar att jobba i agila team och vill bidra till att hela teamet lyckas med sina uppgifter. Vi ser också att du har:
• Kompetens inom webbutveckling, helst Angular, Typescript, Javascript, CSS och HTML.
• Erfarenhet av mikroservice-arkitektur
• Högskole- eller universitetsutbildning, inom system- och datavetenskap eller motsvarande kompetens.
• Flera års erfarenhet av praktisk mjukvaruutveckling och software engineering.
• Erfarenhet som mjukvaruarkitekt eller motsvarande.
• Goda kunskaper om Java, backendutveckling i allmänhet och databaser.
• Goda kunskaper om typiska stödsystem kring själva programmerandet, exempelvis Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube och Docker.
• Erfarenhet av att jobba med testautomatisering, test driven development, continuous integration och deployment.
• Behärskar engelska i både tal och skrift.
• Vana att samarbeta med alla olika intressenter som förekommer inom modern mjukvaruutveckling.
• Erfarenhet av content managementsystem och sjukvård i någon form är meriterande.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.
Vårt kontor i Linköping ligger i Mjärdevi Science Park.

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ansök senast: 2019-07-02

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map