Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2017-04-13 | Placering: Linköping

Kundorienterade utredare till Service+

Som funktionell utredare kommer du att ingå i Service Delivery organisation. Vi har nyligen lanserat Service+ som är Cambios service- och supportlösning som ger våra kunder tillgång till ett omfattande tjänsteutbud och i enlighet med internationella supportstandards. Avdelningen behöver expandera och flertalet nya tjänster behövs för att ytterligare förstärka gruppen.

Som funktionell specialist kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ansvara för utredningar inom Incident och Problem Management, inrapporterade från våra kunder som använder Cambio COSMIC. Det dagliga arbetet sker nära våra kunders it-avdelningar för att snabbt utreda inkomna ärenden för att identifiera lämplig åtgärd.

Cambio COSMIC är ett storskaligt system vilket gör detta till en spännande och utmanade uppgift med många kontaktytor hos både kund och inom vår egen organisation. Huvudfokus kommer att vara den svenska marknaden, men det dagliga arbetet sker även på engelska.

Vi ser gärna följande egenskaper och erfarenheter hos dig:

  • Analytisk, drivande, strukturerad och ansvarstagande.
  • Kunna uttrycka dig bra på svenska och engelska i både tal och skrift både för intern och extern kommunikation.
  • Erfarenhet av service- och support av komplexa IT-system är meriterande.
  • Erfarenhet inom sjukvårdsbranschen är meriterande.

Placering är på vårt Linköpingskontor i Mjärdevi.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map