Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-07-28 | Placering: Linköping

Junior mjukvaruutvecklare

Cambio växer kraftigt och behöver därför förstärka vårt team av mjukvaruutvecklare/programmerare. Som utvecklare på Cambio kommer du att ingå i ett team med både juniora och seniora utvecklare och arkitekter och jobba i en miljö där vi har som målsättning att vara förstklassiga inom vår domän men även generellt inom mjukvaruutveckling. Du kommer att bidra till att våra kunder har världens bästa system för att supporta vårdprocessen i alla dess delar.

Önskvärda kvalifikationer
• Rätt inställning är det absolut viktigaste för oss. Du ska verkligen vilja bli bra på mjukvaruutveckling.
• Högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap eller motsvarande kompetens.
• Kunskap om objektorienterade språk, gärna Java.
• Vi ser gärna att du har kunskaper om modern webbutveckling i Angular, Javascript, CSS.
• Kunskap om stödsystem kring modern mjukvaruutveckling, exempelvis Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube och Docker är meriterande.
• Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vem är du?
Du är en teknikintresserad utvecklare, med eller utan erfarenhet från professionell mjukvaruutveckling. Du jobbar gärna i team och vill bidra till att hela teamet lyckas med sina uppgifter. Du trivs med att jobba i en internationell kontext och kommunicerar obehindrat på engelska, både med utvecklare och annan personal.

Då vår största utvecklingssite är i Sri Lanka kan det förekomma resor dit i jobbet. Dessa anpassas självklart efter den anställdes preferenser och situation. Rollen anpassas efter sökandens individuella profil och erfarenhet. Vi söker både juniora och seniora personer och anpassar arbetsuppgifterna efter din kompetens snarare än tvärtom.

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map