Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-02-02 | Placering: Linköping

Interaktionsdesigner med inriktning mot det grafiska

Innovationer inom E-hälsa har en viktig roll att spela som möjliggörare och katalysator i förändringen av hälso- och sjukvården.

Vi söker nu en interaktionsdesigner till vår Business Innovation-organisation med placering på vårt kontor i Linköping. Du kommer bli del i ett team med kreativa utvecklare, innovatörer och interaktionsdesigners som tillsammans arbetar med att skapa nya e-hälsolösningar.

I vården finns idag ett stort glapp mellan vad som med modern teknik är möjligt och vad som faktiskt används i praktiken. Visst borde man kunna tro att läkarna år 2018 lugnt och självsäkert flyter runt på ronden med en surfplatta under armen, en smart AI på axeln och läser av patientens egenuppmätta vikt från en molntjänst? Eller att patienten själv kan sköta den mesta hanteringen av sin vård via en app?

Så är det inte och vårt team brinner för att förbättra hälso- och sjukvården – vi vill, och tror faktiskt att vi kan göra skillnad. Nu behöver vi lite hjälp av ytterligare en interaktionsdesigner.

Om Cambio Healthcare Systems
Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien. 2016 förvärvades ILAB AB, en ledande leverantör av kommunala verksamhetssystem. Därmed är Cambio en marknadsledande leverantör med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg med målet att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för landsting, regioner och kommuner.

Cambio COSMIC är ett heltäckande vårdinformationssystem för all typ av hälso- och sjukvård och det används i allt från kommunala vårdhem, via primärvårdsmottagningar till universitetssjukhus.

Om denna position
Det viktiga är inte hur länge du arbetat som interaktionsdesigner utan hur mycket du brinner för ämnet, området och vill utvecklas som designer.

Den person vi söker:


• Älskar interaktionsdesign, grafisk formgivning och har öga för detaljer. Du är nyfiken, ödmjuk och vill ständigt utveckla din designförmåga.
• Har en utbildning med inriktning mot interaktionsdesign eller liknande.
• Tycker om idéarbete och att utveckla nya koncept.
• Har vana och kunskap att leda arbetet med i involvering av användarna i design, till exempel via workshops.
• Har kompetens att använda kvalitativa metoder och genomföra etnografiska studier.
• Är van att arbeta med skisser, prototyper och har god förståelse för designprocessen och dess olika faser.
• Kunnig och van vid att använda program för grafik och prototyping

.
• Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.
• Har inget emot att stå på scen och presentera nya innovationer i möte med kunder och intressenter – interna som externa.
• Business innovation är en mindre grupp med ett brett ansvar. Du måste ha en entreprenörsådra och inte ha något emot att tidvis arbeta med olika närliggande arbetsuppgifter, t ex kravarbete, dokumentation, kvalité, marknadsföring, affärsutveckling med mera.

Sista ansökningsdag är 29 mars 2018.

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Urval och intervjuer sker löpande

Klicka här för att söka tjänsten

eller via Uptrail som vi samarbetar med i denna annons

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map