Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2017-01-27

Välkommen att träffa oss på Vitalis

Snart är det dags att styra kosan mot Göteborg och årets Vitalis. Vi på Cambio Healthcare Systems och EVRY ser fram emot mässan och konferensen lite extra mycket i år, av flera skäl. Dels är vård och omsorg med digitaliseringen i fokus inne i ett mycket intressant utvecklingsskede just nu, vilket säkerligen kommer avspeglas på både mässgolvet och i konferenssalarna. Dels har vi valt att placera våra montrar intill varandra och får på detta sätt möjlighet att hälsa våra besökare välkomna till en gemensam yta där vi visar och pratar om vårt samarbete. Självklart får du även tillfälle att se våra produkter och tjänster med nyheter som kommunal omsorg och verksamhetsstödet Viva från Cambio och Anhörigvård i hemmet, via Action PLUS, från EVRY bland mycket annat.

Vi har även en scen i en av montrarna där vi presenterar spännande miniseminarier under dagarna. Ett fullständigt program kommer inom kort att publiceras på våra webbplatser, men vi kan redan nu berätta att vi kommer att få lyssna till hur det gick till när den första e-remissen skickades i Sverige, hur vi kan stödja anhörigvård i hemmet, mobilt stöd i vården eller ”journalen på fickan”, tankar om ”den uppkopplade patienten” och mycket mer.

Som vanligt serverar vi gott kaffe i vår monterbar och som tilltugg kan du plocka ihop din egen godispåse med utvalda favoriter i Cambios och EVRYs gemensamma godisdisk. När mässan stänger på tisdagskvällen och Vitalisminglet startar så hälsar vi alla hjärtligt välkomna till våra montrar på dryck och tilltugg.

Mer info kommer inom kort!

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map