Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-05-22 | Placering: Stockholm

e-Learningspecialist inriktning LMS

År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Smarta lösningar kräver bra produktinformation och utbildning. Vill du vara med och utveckla vår e-Learning på COSMIC?

Din roll
Som e-Learningspecialist hos oss kommer en av dina viktigaste arbetsuppgifter vara att se till att nyttan med våra lösningar realiseras för slutanvändarna i vården genom att utveckla och förvalta vårt LMS-system. Tillsammans med ditt team och PO (Produktansvarig) identifierar du löpande vad som behöver uppdateras eller nyutvecklas i e-Learningen allt efter förändringar sker.

Dina dagar kommer vara omväxlande och stimulera din kreativitet. Du kommer känna att du gör skillnad då du även kommer få arbeta med:
• Konfigurering och förvaltning av LMS-systemet Totara
• Filma och redigera material i vårt verktyg Captivate
• Läsa och spela in ljudfiler till kursmaterial
• Skapa kursöversikt och manus för nyutvecklad funktionalitet i COSMIC
• Nyutveckla interaktiva kurser
• Hantera kundärenden i vårt ärendehanteringssystem JIRA

Du kommer att bli en del av ett unikt team med olika bakgrund som bekräftar att mångfald berikar. Dina kollegor är inte bara experter på produktinformation om våra lösningar utan även mästare i konsten att samarbeta, dela kunskap, stötta varandra och fokusera på rätt saker – samtidigt som de jobbar galant på egen hand när det krävs.
På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Dessutom har vi mycket trevligt tillsammans.

Våra förväntningar
För att trivas hos oss ser vi att du är en lagspelare, men med ett starkt eget driv kryddat med ett sunt mått av struktur och prestigelöshet. Kundkontakt ger dig energi och du känner dig bekväm med att möta slutanvändare i deras vardag och hantera deras behov.

Vi ser att du har en högskoleutbildning med inriktning systemvetare, kognitionsvetenskap, pedagogisk eller likvärdig. Du har erfarenhet av att jobba med IT-system och goda kunskaper av LMS-system; konfigurering, utveckling och förvaltning och gärna erfarenhet av ljudproduktion. Om du vill sticka ut lite extra har du även jobbat med pedagogik sedan tidigare, har erfarenhet av redigering i Captivate eller har tidigare jobbat med vår fantastiska produkt COSMIC.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping och på Sri Lanka och kontor i Motala, Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund och kompetensområden, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.

Vårt kontor i Stockholm ligger centralt på Drottninggatan.

Tjänstgöringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ansök senast: 2019-07-05

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map