Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-05-09 | Placering: Linköping

Är du utvecklare? Sök då till Cambio Young Professionals Program 2018!

Vi har några platser kvar till höstens populära program!

Nu söker vi enbart utvecklare/programmerare till kontoret i Linköping!
Brinner du för att utveckla? Just nu söker Cambio både back-end och front-end utvecklare som ska delta i vårt Young Professionals Program. Har du stort teknikintresse och vass på java eller liknande programmeringsspråk så skulle du kunna passa som en back-end utvecklare hos oss. Eller är du mer intresserad av Angular, Material design och Typescript med mera? Då passar kanske vår front-end utvecklare roll bra?
Hos Cambio har du möjlighet att utvecklas och jobba med det senaste inom Software Development.

Beskrivning av programmet
Vi söker supertalanger med vilja att utveckla framtidens e-hälsovård!

Sverige har som mål att bli bäst i världen på e-hälsa inom tio år. Den utmaningen har vi på Cambio Healthcare Systems redan antagit. Vill du vara med?
Genom vårt Cambio Young Professionals program, blir din framtid långt ifrån ett vanligt jobb. Du kommer att arbeta i gränslandet mellan verklig samhällsnytta och ny spetsteknik. Du måste gilla utmaningar, problemlösning och samarbete
Programmet är skapat för unga personer som vill något med sitt yrkesliv och inte nöjer sig med ett ”vanligt” jobb, personer som sporras av utmaningar och att arbeta med problemlösning på olika nivåer, i nära samarbete med kollegor och kunder.
Programmet löper under 4 månader Programinnehåll: Cambio som företag, utbildningar i de grundläggande COSMIC modulerna, individuell uppgift i syfte av att förstå produkten, utbildning i krav och teknik/utveckling samt en resa till Sri Lanka för att möta våra kollegor i Colombo och mycket mer….

Utbildning som eftersöks
Oerfarna men väldigt drivna systemvetare, ingenjörer, som är intresserade av programmering och tekniska lösningar och en framtid hos oss inom sina respektive specialistområden.
Språkkunskaper: Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Placeringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Odbom.

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map